Profii..;)
17 Oct 2008, 16:24
Oh, Ginny, ce rea esti [-x.. Cum poti sa vorbesti asa despre profesori? Scriu si eu despre ei, dupa care iti dau un Buzz pe mess, daca mai esti xD *se uita pe mess*. Ai iesit [-x. Deh, asta e..

Diriga e o baba proas*a, c*rva si etc. (nu vreau ban din cauza ei XD). E de romana, are preferati si are t*mpita ceva cu mine. Adica, ce n*iba o intereseaza pe ea daca le comentez profesorilor? Da, ii comentez si ei de cate ori apuc. Cine e ea sa-mi zica mie sa nu le comentez si sa-mi puna 4 pentru asta? I*ioata. Ma rog, mi-a pus ieri un 4 si o intreb ca de ce. Si face ca dc nu mi-am facut tema. lol. Ii zic ca am uitat si face ea cu un zambet imens pe buze "4 atunci". Si eu o intreb repede de ce si face ca pentru ca nu o am. lol. Ii zic ca m-o ascultat si cu o zi inainte, si oricum, nu am 3puncte. Si zice ca vrea sa ma asculte si acum, ma intreaba daca o am, zice ca nu o am si imi pune 4. Si face dup-aia ca de-aia nu mi-am facut tema ca stiam ca m-o ascultat. Si ma apuc eu "da? Sigur, cum sa nu. Cum v-ati dat seama? Si totusi, de ce as minti?" si face ca nu stie.. Si ma rog, am tot continuat. C*rva naibii.

Apoiii. Proful de mate, care ii cel mai tare prof. existent. Mda, sunt ore in care numai stam si glumim, pur si simplu. Si face niste glume superbeLove Intr-o zi l-am intrebat daca i s-o sculat =)))

Proful de geogra (care e printre primii 20 din tara, parca), e foarte de treaba daca sti lectia si esti cuminte. Si poti glumi si cu el. Profa de franceza e de treaba, n-am probleme cu ea. Proful de isto e suuuuuper de treaba.. De bio e o sarita-de-pe-fix, care pana anul asta era preferata mea.. Deh, striga cam mult. Profa de engl e d treaba, numai ca noi suntem putin cam.. nu prea.. Adica rai. Si nah, nu e foarte buna cu noi pt asta. Proful nou de desen e ciudat. Tace. Si tace. Si tace. Putem urla. Si tace. Si ne asculta apoi Dar e de treaba. Aia de muzica ii de treaba.. si de ed. fizica.. Apoi, cea de tehno si calcu e chiar sarita-de-pe-fix =))) urla incontinuu.. Si tot nu o auzim Devil. Proful de religie e un prost. E foarte foarte bun si ne lasa sa facem ce vrem.. Chiar sa urlam, sa mergem de la ora.. El saracu sta numai la catedra, fara sa faca cevaSad Ma rog, asta pana acum. Se apuca sa ne asculte.. Fizica. Loooooool. E foarte foarte foarte foarte foarte foarte rea. Profa de geogra, cu care fac optional.. Deeeh, e destul de buna uneori. Pur si simplu o iubeam pana acum o saptamana, cand m-a enervat cu ceva. Am facut pe cls. 3 si 4 franceza cu ea, pe a 5-a deloc, iar anul asta m-am inscris la opt. geogr. pt ea. Si in prima ora cand am vazut-oLoveLove dar acum ma enerveaza.

Deh, cam astia sunt. spper ca n-am uitat pe nimeni xD Cissy, inca n-ai intrat pe mess (insa cred ca ti-ai dat seama cine sunt dupa cum ti-am zis).

[Image: d4.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Profii..;) - by Ginny Malfoy - 16 Oct 2008, 22:57
Re: Profii..;) - by Denis D. Diggory - 17 Oct 2008, 16:24
Re: Profii..;) - by Lyra Dust - 17 Oct 2008, 18:21
Re: Profii..;) - by Ada McNair - 17 Oct 2008, 19:21
Re: Profii..;) - by Shayera Holl - 18 Oct 2008, 18:56
Re: Profii..;) - by Arianna Lovegood - 19 Oct 2008, 09:00
Re: Profii..;) - by Zack Barow - 27 Oct 2008, 13:51
Re: Profii..;) - by Eva Milly Swan - 30 Oct 2008, 00:19