Lectia 2- Cititul in palma
18 Oct 2008, 14:01
Mary asculta atenta cuvintele profesoarei si se intreba daca totul este cu adevarat real.Ea traise in lumea Incuiatilor pana sa afle ca este vrajitoare si le dispretuise pe asa-zisele ghicitoare in palma.
'Oare chiar voi putea eu sa imi citesc viitorul in palma?' se intreba Mary neincrezatoare, dar se hotari sa incerce ciar daca nu era sigura de veridicitatea informatiilor pe care le va descoperi.
Mary privi prima data linia vietii, parea destul de lunga."E bine.... insemna ca voi avea o viata lunga" ii spuse ea entuziasmata colegei sale de banca a carei linii era mult mai scurt.Privind mai atent si amintindu-si cuvintele prefesoarei, Mary realiza ca linia vietii era foarte groasa la inceput, fiind din ce in ce mai subtire.'Viata grea la inceput si usoara mai tarziu...nu era ideal...' isi spuse ea in timp ce isi nota observatiile. Mai privi inca o data linia pentru a gasi ramnificatiile, insa era doar una, spre sfarsit, semn ca intr-o zi destul de indepartata va trebui sa faca o alegere cruciala.
' Sa trecem la urmatoarea linie ' isi spuse Mary indreptandu-si privirea spre linia dragostei, care era foarte lunga si destul de groasa.Incepu sa rada si sa ii spuse colegei:
" Ha, ha... voi avea parte de multa dragoste in viata. Iti vine sa crezi? " Se parea insa ca fata era destul de ocupata, caci nu ii raspunse lui Mary, insa imediat 2 colege de la Viperini incepura sa rada: "Mai uita-te o data,cred ca iti trebuie ochelari.Tu nu vezi ca nimeni nu se uita la tine? De unde <<multa dragoste in viata>>? Hi hi hi!"
Mary nu le baga in seama si continua sa isi noteze observatiile.Vazu in palama sa ca linia dragostei se uneste cu linia vietii si nu avea nicio ramnificatie, ceea ce insemna ca se va casatori din dragoste si aceea va fi si singura ei iubire.
' Exact ce imi doream...'

Ajunsese la a3-a linie si inca nu se plictisise, chiar incepuse sa ii placa.Observa ca linia capului era cea mai lunga si mai groasa dintre linii. Insemna ca era inteligenta si se pricepea foarte bine la materiile ce tineau de real: aritmantia, alchimia, care de altfel ii placeau foarte mult.O auzi pe una dintre viperinele din spatele ei plangandu-se de cat de scurte erau liniile ei si zambi spunandu-le:
" Se pare ca cititul in palma chiar este posibil, nu-i asa?"

Ii mai ramasese o singura linie. Privi in palma sa cautand-o insa nu o zari.'Poate nu o am... pacat... chiar imi placea sa citesc in plama '.Se ridica de la masa, lasa tema pe masa si iesi din clasa grabita.

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Lectia 2- Cititul in palma - by Nereida Devon - 22 Sep 2008, 20:43
Re: Lectia 2- Cititul in palma - by Ada McNair - 06 Oct 2008, 14:53
Re: Lectia 2- Cititul in palma - by Briana Brighton - 18 Oct 2008, 14:01

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lectia I >:) Hayley M. Alden 31 8,297 16 Oct 2010, 22:20
Last Post: Hayley M. Alden
  Lectia 3- Miscarea stelelor Nereida Devon 6 3,453 10 Jan 2009, 17:49
Last Post: paffy camy
  Lectia numarul V - Quintaped Kennya Allen 6 2,334 09 Nov 2008, 22:35
Last Post: Ginny Malfoy
  Lectia numarul IV - Dragonii Kennya Allen 10 11,338 28 Oct 2008, 21:53
Last Post: Kennya Allen
  Lectia numarul I - Fiinte sau Bestii? Kennya Allen 6 2,870 05 Oct 2008, 13:58
  Lectia numarul II - Spiridusii de Casa Kennya Allen 5 2,349 05 Oct 2008, 13:52
  Lectia numarul III - Unicornii Kennya Allen 5 2,379 05 Oct 2008, 13:46
  Lectia 1- Generalitati Nereida Devon 13 3,882 19 Sep 2008, 18:20
Last Post: Nereida Devon
  Lectia 6 - Basilisk Lyra Dust 6 2,157 21 Jun 2008, 11:47
Last Post: Lyra Dust
  Lectia 5 - Vampirii Lyra Dust 1 1,310 08 Feb 2008, 20:11
Last Post: Lyra Dust