Profii..;)
19 Oct 2008, 09:00
Mda...vad ca toti isi iubesc profii tare de tot
Deci...sa scriu si eu:
Diriga e o baba...care ne tot bate la cap mereu> Este atit de enervanta, nici nu stiu ce cuvinte sa folosesc pentru a exprima parerea mea despre ea si a nu folosi cuvinte "necenzurate" Toata clasa o uraste, mai repede de-am scapa de ea.
Limba romana: profa e draguta, nu striga (in se nsu ca nu face isterica din niste fleacuri), explica bine, cel putin noi intelegem. E drep ca uneori e plictisitor, dar sunt si cazuri in care ne povesteste despre lucruri paranormale, extraterestri, spirite, fantome, sfirsitul lumii...sunt niste discutii foarte interesante
Profa de engleza: e super-mega-extra cool E foarte buna, glumeata, ne ajuta mereu cind ceva nu ne este clar, chiar daca ii spunem ca nu am inteles niciodata nu tipa, e intelegatoare tipa.
Profa de matematice: inca o baba care n-ar trebui sa fie in scoala noastra Nu stiu, dar uneori mi se pare ca-i dea dreptul bolnava. Tot timpul tipa la in coleg care sta in prima banca, chiar in fata ei...pai, cind striga la el se tine de speteaza scaunului de parca in orice clipa ar rideca scaunul si i-ar da in cap cu el In plus, nici nu explica bine lectia, are favoriti in clasa pe care ii trece mereu la tabla si acestia rezolva repede exercitiile fara sa explice nimic si pleaca la loc, iar noi(la care matematica mai greu ajunge) stam si ne uitam la tabla fara sa intelegem nimic
Profa de fizica: explica bine dar e un pic ciudata Deci vorbeste linistit, pe un ton normal si deodata incepe sa tipe, sa urle prin clasa, si dupa o se cunda iar vorbeste linistit In rest, e parca bine la orele ei.
Profa de chimie: e profa buna dar mie nu-mi place...asta poate pentru ca nu-mi place chimia in general Uneori isi bate joc de elevi, adica ii face de ris in fata clasei prin niste remarci nu tocmai la locul lor... Sin inca nu-mi place la ea ca e o profa care cere mult de la elevi, nici macar tocilareii nu reusesc sa scrie lucrarile in intregime.
Profa de istorie: e 'a mai a dra*u profa pe care am avut-o in viata mea! Nu spun ca e rea, striga la noi, etc...dar la ea de nevoie invatam istoria. Nu e nimeni care sa vina cu tema nefacuta, iar la lectia e o liniste mortala. In plus, la raspuns ne trece cite doi la ea la masa, iar la inceputul orei ne intreaba stirile
Profa de biologei: e super, n-am nimic impotriva ei, pentru ca inca nu am avut probleme cu dinsa
Profa de geografie: babaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! O urasc, o urasc, o urasc!!! E cea mai aiurea profa de pe pamintu asta. Nu ne intreaba oral, ci facem doar lucrari...deci, va dati seama ce note avem Si la lucrare ii scrii doua foi(doua foi, nu doua pagini)iar ea iti pune nota 7 Nu e dreeeeeeeeet!!! Ea nici macar nu citeste lucrarile, se uita doar la inceput si la sfirsitul, in rest, pe ea n-o intereseaza. Pentru ea importa mai mult cantitatea decit calitatea, si oricum, are favoriti in clasa si chiar daca ii scriem mult la lucrare pune note mici, doar la cei pe care ii favorizeaza pune mereu note mari!
In rest, profele de info, ed. fizica, muzica sunt bune, nu prea avem probleme cu ele.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Profii..;) - by Ginny Malfoy - 16 Oct 2008, 22:57
Re: Profii..;) - by Denis D. Diggory - 17 Oct 2008, 16:24
Re: Profii..;) - by Lyra Dust - 17 Oct 2008, 18:21
Re: Profii..;) - by Ada McNair - 17 Oct 2008, 19:21
Re: Profii..;) - by Shayera Holl - 18 Oct 2008, 18:56
Re: Profii..;) - by Arianna Lovegood - 19 Oct 2008, 09:00
Re: Profii..;) - by Zack Barow - 27 Oct 2008, 13:51
Re: Profii..;) - by Eva Milly Swan - 30 Oct 2008, 00:19
Re: Profii..;) - by Within Temptation - 30 Oct 2008, 03:04