Ce iubiti cel mai mult?
|
19 Oct 2008, 12:21
|||
|
|||
Iubesc...in primul rind...familia mea. Sincer, nu stiu ce-as face fara ea. O iubesc nespus de mult, chiar daca nu exprim asta prin cuvinte si chiar daca ma cert des cu ei (tot din cauza unor timpenii).
Iubesc viata...chiar daca uneori e tare dura, iubesc viata pe care o am, pentru ca am tot de ce are nevoie un om: am familie, am prieteni... Le iubesc pe prietenele mele cele mai bune. Pentru mine ele sunt soarele cind in sufletul meu ploua... Diana e cea care imi aduce mereu zimbetul pe buze, nu ma pot supara pe ea niciodata pentru ca dupa citeva clipe incepem sa ridem. Chiar si atunci cind pling, sau mi-e rau, sau sunt suparata nu pot sa nu zimbesc daca ea e linga mine. Iar Cristina este cea care imi e alaturi si ma incurajeaza mereu. Cu toate ca uneori ne vine sa ne smulgem parul una alteia mereu suntem unite si nu ne tradam, nu ne vorbim pe la spate niciodata, chiar si cind suntem certate. LE IUBESC Iubesc toate cartile Harry Potter! Practic...am crescut impreuna cu Harry, Ron, Hermione si toti ceilalti. De mica am inceput sa citesc HP si pina acum le-am citit de vreo 4-5 ori fiecare. Si de fiecare descopar parca ceva nou. Iubesc tot ce e in jurul meu, tot ce-mi ofera viata, iubesc oamenii care imi sunt alaturi! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Faza care v-a placut cel mai mult intr-o opera literara. | Kasumi Mikoto | 12 | 4,616 |
12 Dec 2010, 18:15 Last Post: Crysella Blythe |