Ce iubiti cel mai mult?
|
22 Oct 2008, 23:23
|||
|
|||
hmmm.... roar... imi iubesk prietenele. Pe iulia .. " nu stiu cum ar fi daca u nu ai fi".... pe iulia enorm extrem de mult.
Imi iubesc familia. Iubesc cum eu si iulia il iubim pe EL. observati ca am sc cu caps nu? ![]() Iubesc petrecerile... alcolu'..nu in exces..doar ca sa te faca fericit.. ce sp eu ADOR petrecerile Iubesc din toata inima dansul... ma refer la street, ji ala care se danseaza la party'uri ashea mai..lasciv Iubesc sk8-eri...deki un tricou 'largutz' ji sk8-eri in picioare .. snt pur ji simplu slabiciunea mea ![]() ![]() Iubesc.... sa creez rochi ![]() ![]() ![]() Iubesc ADRENALINAAAA ![]() Iubesc .... sa imi bat joc.... in general... Iubesc...sa iubesc... (sa fiu indragostita desi pe moment sentimentu ma copleseste ji vreau sa scap de el) IUBESC SZARVASSSS ![]() Iubesc momentele mele de copil alaturi de Iulk. Iubesc sedintele de P.L.S. [ lya knows ] cu Iulia mara si maria Iubesc VIATA... iubesc yaron iubesc martu.iubesc telenovela vietii mele.iubesc adolescenta. Mrrrr... am vb cam mult... (ma simpt ca Julz) ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Faza care v-a placut cel mai mult intr-o opera literara. | Kasumi Mikoto | 12 | 4,606 |
12 Dec 2010, 18:15 Last Post: Crysella Blythe |