Top 7 membrii
24 Oct 2008, 21:21
Bunnnn...Ia sa imi schimb si eu topul, dat fiind faptul ca unii au parasit forumul.

Primul loc mi-l acord desigur mie...just kidding...primul il acord Opheliei Tristesse aka mama mea,trajedia,sotia lui Adam and so on..prea multe porecle si pseudonime... O apreciez pentru faptul ca este o mujer dreapta si stie cand sa judece pe cineva si cand nu, poti purta o discutie plina de intelepciune cu ea fara sa te iei la cearta din cauza parerilor diferite, poti de asemenea sa razi cu ea din cele mai stupide motive si multe altele. Are un talent imens si sper sa ajunga exact unde isi propune. Si nu in ultimul rand sper sa ii fac o vizita in Christiana cand o sa ma marit cu Adrian si sa o vizitez pe ea si sotul ei, Adam.

Al doilea loc i se cuvine Hahalinei Senior aka Ginny aka fata innebunita dupa frigidere roz cu stelute and so on( ca si in cazul trajediei, prea multe pseudonime). Imi este foarte apropiata si o apreciez sincer pentru simtul dezvoltat al umorului. Ii multumesc din suflet ca m-a adus inapoi pe acest forum, langa voi si sper sa ramanem asa pentru totdeauna. Imi place partea ei copilaroasa la nebunie, deoarece prin intermediul ei imi pot scoate la iveala si credulitatea mea si inima de copil. Caterinca e la zi impreuna cu ea si cu siguranta cand ai nevoie de ajutor, te poti baza pe ea.

Al treilea loc il voi da lui Raizen. A facut atat de multe pentru forumul asta incat ii voi ramane datoare tot restul vietii. Ma bucur ca am avut un membru ca el care sa iubeasca acest forum si sa ramana activ pentru atata timp. Este un admin foarte bun, care a condus forumul asta cu placere. Daca ii displacea aceasta comunitate, nu se mai panica atata pentru el si nu ne-ar aduce atatea lucruri noi. Desi este o persoana impulsiva si uneori conceptiile mele sunt total paralele cu ale lui, mi se pare ca ne intelegem destul de bine si uneori chiar imi face placere sa vorbesc cu el despre una sau alta. Raiz, ma simt onorata sa fac parte din grupul de admini in care esti inclus si tu.

Al patrulea loc este rezervat Iuliei(Lyra) care mi se pare o persoana minunata, chiar daca nu prea vorbesc eu cu ea. Ii sunt recunoscatoare de asemenea ca a pus bazele acestui forum si inca se mai ocupa de el. fara ea, nu existam nici noi si nici personajele care ni le-am creat pe acest forum. Deci Iulia, thanks pentru clipele minunate care mi le-ai daruit pe acest forum. Imi place firea ta calma si linistita si se vede de la o posta ca mereu esti gata sa ajuti orice membru aflat in dificultate. De asemenea repet ce am zis mai sus ca sunt mandra ca fac parte din grupul de admini unde esti tu si Raiz.

Al cincilea loc il acord Adei, si sper din tot sufletul sa mai treaca si pe la noi. Nu cred ca ar putea ea sa paraseasca forumul in definitiv. Toti ii suntem recunoscatori pentru activitatea ei aici si posturile care mereu ne-au facut sa radem si ne-au inseninat ziua. A fost inregistrata inca de cand s-a format acest forum si se vede dupa perioada petrecuta aici, Tuturor o sa ne fie dor de sufletul de copil si glumele ei. Cu siguranta ii voi lipsi prezenta si taria de caracter. Ada, ai fost, esti si vei fii in continuare un membru de valoare al acestui forum indiferent daca vei pleca sau nu. Mereu vei face parte din inima mea.

Locul sase voi da copy paste ca nu are rost sa mai fac adaugari: Waydreamer = Mda..deci ar fii enorm de spus...Cu el am avut primul contact pe acest forum dupa ce am fost sortata la viperini.Observasem cu stupoare ca el era singurul din accea casa.Dar isi tinea de urat cu prietenii lui imaginari.M-am atasat de el ca un coleg,amic sau si mai bine spus frate.De cate ori am avut ocazia sa vorbesc cu el imi lumina ziua.Era o persoana foarte amuzanta si plina de viata.Imi pare rau ca nu mai da pe aici.Forumul ar fii foarte insufletit cu el alaturi.Desi e cam paralel cu lumea.Eu sper sa il mai prind pe mess,desi il vad foarte rar on,pentru a mai vorbi cu el.

Iar al saptelea loc vi-l dedic voua, celorlalti membrii care ati adus acest forum la viata, ati construit alaturi de noi o comunitate absolut minunata si sper ca si pe viitor ne vom mai vedea pe acelasi forum, traind, formand legaturi si crescand impreuna. In fiecare dintre voi mi-am gasit un prieten si sper ca ne vom intelege bine cu toti pana cand ne-om satura de Harry Potter( asta daca se va intampla vreodata). Eu sper si cand voi ajunge la maturitate, chiar daca acum sunt o baba printre voi, inca sa va fiu alaturi si sa ma distrez alaturi pe acest forum. Va iubesc mult!

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Top 7 membrii - by Lyra Dust - 24 Aug 2008, 23:02
Re: Top 7 membrii - by Cheyenne Laurette - 24 Aug 2008, 23:20
Re: Top 7 membrii - by Kennya Allen - 24 Aug 2008, 23:36
Re: Top 7 membrii - by Ginny Malfoy - 24 Aug 2008, 23:44
Re: Top 7 membrii - by Julia Lilith Potter - 25 Aug 2008, 11:50
Re: Top 7 membrii - by Ada McNair - 25 Aug 2008, 12:26
Re: Top 7 membrii - by Raizen Isildur - 25 Aug 2008, 17:53
Re: Top 7 membrii - by Hermione Anne Granger - 25 Aug 2008, 18:54
Re: Top 7 membrii - by Lyra Dust - 10 Sep 2008, 16:25