. x Help me to find the love x .
25 Oct 2008, 18:11
Anny, obosita dupa o zi extrem de grea, se gandi ca putin aer curat nu i`ar strica. Asa ca iesi din castel si incepu sa se plimbe pe la marginea Padurii Interzise.
Era cufundata in ganduri si nu era atenta la drum. Deodata isi dadu seama ca era in Padure. Incerca sa isi dea seama unde e, cat de adanc in padure era. Din fericire, copacii nu erau desi, iar asta insemna ca nu putea fi departe.
Ii era teama de creaturile din Padure, dar isi lua inima in dinti si hotari sa mearga in dreapta. Merse putin, dar nu observa o alta alee si nici macar copacii nu erau mai rari.
Niste voci se auzeau din departare. Anny se ingrozi, dar decise sa continue; spera sa fie cineva care o putea ajuta.
Observa 2 elevi :erau o fata si un baiat. Pe fata o cunostea din vedere, dar pe baiat nu`l mai vazuse niciodata. Incerca sa se apropie incet, sa nu ii sperie, dar calca pe o ramura si aceasta se rupse, iar cei doi isi scoase baghetele. Toti fusera usurati cand descoperira ca nu aveau de cine sa se teama.
"Buna ! Eu sunt Anny ... vroiam sa ma plimb si nu stiu cum am intrat in Padure .. voi ce faceti aici?"
"Buna Anny!"
raspunsera cei doi.
Un vant puternic incepu sa bata brusc. Toti amutira. Stiau ca nu putea fi ceva de bine. Vantul nu putea sa inceapa sa bata atat de brusc ...

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: . x Help me to find the love x . - by Charlotte Ambrosine - 25 Oct 2008, 18:11