O atingere a apei
25 Oct 2008, 18:15
Raizen era faorte hotarat spre a-si atinge obiectivul, si anume castigarea turneului de arte martiale Tae Kwon Do.
Fiecare zi era un calvar pentru el. Mergea la ore, isi facea temele, invata pentru a doua zi si se mai si antrena pentru turneu.
"Hmm, d-abea astept sa vina craciunul...treaba asta e prea mult pentru mine deja" isi spuse el in gand, pentru a oricum nu putea sa o faca cu voce tare.
Era sub apa, antrenandu-se ca de obicei. Pana cand cineva sau ceva veni chiar langa marginea lacului, acolo unde statea el.
Parea ingandurat. Atinse apa cu degetul si arunca o bucatica de hartie in apa, dupa care cineva i se alatura. Probabil ca erau prieteni.
Dupa cateva minute de asteptat se ridica brusc la suprafata improscandu-i pe cei doi cu apa. Se freca la ochi si observa erau de fapt fete, doua fete, mai exact.
"Mhmm..buna !" zise una dintre fete stanjenita si uitandu-se uimita la el.
"Hei, buna fetelor ! Eu sunt Raizen !" zise baiatul cu apa curgandu-i din par.
"Eu sunt Arianna, iar ea e noua mea prietena, Chloe!" zise fata insufletita.
"Incantat de cunostinta. Sunteti noi la Hogwarts ?" intreba Raizen iar fetele incuviintara."Deci, ce faceti aici ? Mi se pare ciudat sa discutati intr-un loc ca asta.."
Fetele incepura sa rada zgomotos aratand cu degetul spre Raizen. Acesta se uita nedummerit la ele si ridica din umeri.
"Tu ne intrebi ce facem aici ? Dar tu ce faci sub apa ? Ne spionezi ?" intreba Chloe razand.
"Pai, nu spionam pe nimeni. Eu ma antrenez pentru turneul de Tae Kwon Do de anul acesta, care are loc la sfarsitul lui Noimebrie"...
"Oooo, esti luptator ?", spusera fetele in cor.
Si astfel incepu istorisirea vietii lui Raizen, in care el, un copil mic si pricajit s-a antrenat zi si noapte si a ajuns un uptator de Tae Kwon Do, zdrobind capete in lupta. Nici sabia nu era de neglijat, se descurca destul de bine si cu ea.
"Dar de unde atata talent?" intreba Chloe.
"Pai, sunt de rasa elfica. Uite-te la urechile mele" rase Raizen si isi daduparul rebel de pe o ureche.
"Uau," exclamara fetele.
"Hihi, imi place cum evolueaza lucrurile" chicoti baiatul in gandul sau.
Apoi cei trei incepura sa se plimbe pe marginea lacului in tine ce soarele devenea portocaliu la orizont, disparand curand din vedere. Se intuneca vazand cu ochii, insa cei 3 inca discutau la marginea unui copac. Acum era randul lui Raizen sa asculte cum celor doua fete le e foarte dor de casele si familiile lor.
"In scurt timp nu va va mai fi. Ve-ti vedea." zise Raizen zambind cald.

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
O atingere a apei - by Eva Milly Swan - 24 Oct 2008, 21:36
Re: O atingere a apei - by Arianna Lovegood - 24 Oct 2008, 23:17
Re: O atingere a apei - by Raizen Isildur - 25 Oct 2008, 18:15
Re: O atingere a apei - by Charlotte Ambrosine - 25 Oct 2008, 18:24
Re: O atingere a apei - by Arianna Lovegood - 25 Oct 2008, 19:17
Re: O atingere a apei - by Charlotte Ambrosine - 25 Oct 2008, 19:39
Re: O atingere a apei - by Eva Milly Swan - 25 Oct 2008, 22:31
Re: O atingere a apei - by Charlotte Ambrosine - 25 Oct 2008, 22:37
Re: O atingere a apei - by Eva Milly Swan - 25 Oct 2008, 23:46