La spital ranit
|
25 Oct 2008, 20:27
|||
|
|||
Dupa ce se suna ca ora s-a incheiat, Anny hotari sa mai treaca o data pe la spital, ca sa vada cum se simtea. Cu toate ca John o incredinta ca nu are nimic grav, fata se simtea prost, parca vinovata de ce se intimplase. Aproape de usa spitalului Anny se intilni cu Arianna, care avea un cucui mare pe frunte.
"- Buna, Arianna! Dar ce ai patit?" intreba mirata Anyy. "- Salut, Anny! Nici n-o sa ma crezi: in timp ce mergeam pe coridor mi-a cazut in cap o carte...n-a idee de unde s-a luat! Cind m-am uitat in sus n-am vazut pe nimeni: de parca cartea a cazut de nicaieri!" raspunse Arianna. Abia atunci isi dadu seama de cit de ridicola era povestea ei si se astepta ca Anny sa nu o creada, dar aceasta o crezu pe cuvint si ii spuse ca si ea se ducea la spital ca sa vada cum se simtea un baiat peste care daduse mai devreme. Dupa ce fetele intrara in spital, Arianna se duse direct spre doamna Lora, iar Anyy se indrepta spre patul baiatului. Doamna Lora ii unse Ariannei cucuiul cu o alifie placut mirositoare si care avea un efect racoritor, iar dupa citeva minute fruntea Ariannei era din nou ca mai inainte: fara nici un cucui. Acum se simtea mult mai bine si, dupa ce ii multumi doamnei Lora se indrepta spre Anny si spre baiatul de pe pat, careavea o maina rupta. Dupa o mica discutie, Arianna afla ca numele acestuia era John. Se imprieteni foarte repede cu el (pe Anny deja o cunoastea) si ii promise ca va mai veni la el in vizita. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
La spital ranit - by John Weasley - 25 Oct 2008, 19:47
Re: La spital ranit - by Charlotte Ambrosine - 25 Oct 2008, 20:02
Re: La spital ranit - by Arianna Lovegood - 25 Oct 2008, 20:27
Re: La spital ranit - by Charlotte Ambrosine - 03 Nov 2008, 22:35
Re: La spital ranit - by Harry Stiker - 09 Nov 2008, 19:45
Re: La spital ranit - by Fred Southwind - 14 Apr 2009, 14:08
|
Possibly Related Threads… | |||||