Recomanda o carte
|
26 Oct 2008, 12:27
|||
|
|||
In primul rand vreau sa va recomand ca autor Sandra Brown si pe Oscar Wilde. Sandra Brown este un geniu al dramei dragostei. Am citit "Copilul Nascut Joi" si mi s-a parut destul de interesant. De la Oscar Wilde am citit "Omul Invizibil", ce pot spune ca am adorat cartea, si "Masina Timpului". In "Masina Timpului" descrie cum un om doritor sa vada cum este in viitor, a inventat o masinarie a timpului, desigur pentru a traversa timpul, dar el s-a dus prea mult in timp, si a ajuns cu probabil 3 miliarde de ani mai tarziu, unde gaseste 2 civilizatii de baza, cei ce pot sta la lumina si cei ce umbla in intuneric. Nu mai tin minte exact, dar stiu ca parca civilizatia intunecata i-a furat masinaria ce a ramas pe dealul unde a aterizat, si de atunci tot a cautat-o. S-a intors inapoi in timpul sau, le-a povestit catorva oameni, iar apoi a mai vrut o data sa se duca in viitor, dar de atunci nimeni nu a mai auzit nimc de el... Or something like that
Ah si ca sa nu uit : "De ce iubim femeile" de Mircea Cartarescu Nu am citit cartea, dar o vreau neaparat ![]() ![]() Ich will dass ihr mir vertraut,
Ich will dass ihr mir glaubt, ![]() Ich will eure stimmen hören, Ich will die ruhe stören. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|