Emma Watson- o copilarie furata de Harry Potter
|
26 Oct 2008, 13:34
|||
|
|||
Eu cred ca daca vroia putea sa renunte in orice moment. Nu a fost obligata de nimeni sa faca nimic. Ea si`a ales propriul drum asa cum o facem toti. Daca vrea o viata simpla, de ce nu renunta? Daca banii nu`s totul pentru ea, de ce joaca in continuare? Eu cred ca toti ce ajung staruri sunt cu nasul pe sus, si sunt obsedati de bani si zic anumite chestii doar de ochii lumii.
Nimeni nu poate stii cum e Emma Watson in realitate : daca are suflet bun/ rau, egoista etc. Nu pot sa nu recunosc ca imi place cum joaca s.a., dar totusi .. P.S. Marius, mi`a cazut rosia din sendvis pe tastatura cand am citit "Poate ca a vrut maica-sa mai mult sa fie un star mai tarziu si sa aiba tot ce poate si-ar fi dorit ea" Bani nu aduc fericirea, asa cum nu aduc totul. Edit by Kennya: "P.S. Marius, mi`a cazut rosia din sendvis pe tastatura cand am citit..."tare faza=))..eu mi-am bagat penseta in ochi o data cand am citit ce scrisese Raiz ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|