Thread Closed 
Povesti langa lac ( Concurs RPG )
26 Oct 2008, 14:27
Hermione si Anny se ascunsera dupa un copac. Tot ceea ce`si doreau era sa nu fie Salcia Batausa, caci isi puneau viata in pericol. Anny o lua de mana pe Hermione si o duse dupa un copac din Padurea Interzisa.
Anny nu putea sa vada cine e profesorul si ce face deoarece era cu spatele la ele. Anny a incercat sa plece de acolo, deoarece nu se stia cat va sta profesorul misterios acolo. Anny a alunecat pe ceva ud si a cazut iar niste ramurele uscate s`au rupt. Profesorul s`a intors catre fete, dar stiau ca nu le putea vedea. Fetele descoperira cine era profesorul : Crosvici, noul profesor de aritmantie !
Dupa 1 minut, a plecat, iar fetele au respirat usurate. Hermione a ajutat`o pe Anny sa se ridice si au iesit din Padure. Abia atunci au descoperit ca era luna plina ! Pe Anny o invaluia putina teama, dar continua.
Cand au ajuns langa lac, Anny a propus:
"Ce ai spune daca am zice povesti ?"
"Grozav ! Dar mai intai sa facem un foc, pentru a ne vedea mai bine"
Hermione murmura ceva si un foc jucaus se forma intre ele. Anny incepu :
"Cand eram mica, bunica mea mereu imi spunea povesti despre varcolaci, spirite, fantome si alte creaturi ale raului. Familia mea a fost incuiata. Atunci credeam ca povestile bunicii sunt inventate, dar acum cred ca si ea a fost vrajitoare iar toate au fost adevarate. Acum bunica mea a decedat ..."
Anny tacu.

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Povesti langa lac ( Concurs RPG ) - by Charlotte Ambrosine - 26 Oct 2008, 14:27

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Priam vraja esuata langa lac Oliver C.S. Queen 34 5,396 07 Oct 2010, 20:28
Last Post: Raizen Isildur
  Dragostea invinge [concurs rpg] Shayera Holl 6 1,482 23 Nov 2008, 11:17
Last Post: Shayera Holl
  Soapte.. [x] [Concurs] Denis D. Diggory 5 1,350 07 Nov 2008, 23:03
Last Post: Ginny Malfoy
  primul sarut de langa lac Hermione Potter 23 5,020 28 Jul 2008, 11:16
Last Post: Ada McNair
  Langa Lac Adrian Richard 14 3,359 23 Dec 2007, 13:43
Last Post: Lyra Dust