Povesti langa lac ( Concurs RPG )
|
26 Oct 2008, 14:27
|||
|
|||
Hermione si Anny se ascunsera dupa un copac. Tot ceea ce`si doreau era sa nu fie Salcia Batausa, caci isi puneau viata in pericol. Anny o lua de mana pe Hermione si o duse dupa un copac din Padurea Interzisa.
Anny nu putea sa vada cine e profesorul si ce face deoarece era cu spatele la ele. Anny a incercat sa plece de acolo, deoarece nu se stia cat va sta profesorul misterios acolo. Anny a alunecat pe ceva ud si a cazut iar niste ramurele uscate s`au rupt. Profesorul s`a intors catre fete, dar stiau ca nu le putea vedea. Fetele descoperira cine era profesorul : Crosvici, noul profesor de aritmantie ! Dupa 1 minut, a plecat, iar fetele au respirat usurate. Hermione a ajutat`o pe Anny sa se ridice si au iesit din Padure. Abia atunci au descoperit ca era luna plina ! Pe Anny o invaluia putina teama, dar continua. Cand au ajuns langa lac, Anny a propus: "Ce ai spune daca am zice povesti ?" "Grozav ! Dar mai intai sa facem un foc, pentru a ne vedea mai bine" Hermione murmura ceva si un foc jucaus se forma intre ele. Anny incepu : "Cand eram mica, bunica mea mereu imi spunea povesti despre varcolaci, spirite, fantome si alte creaturi ale raului. Familia mea a fost incuiata. Atunci credeam ca povestile bunicii sunt inventate, dar acum cred ca si ea a fost vrajitoare iar toate au fost adevarate. Acum bunica mea a decedat ..." Anny tacu. ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Priam vraja esuata langa lac | Oliver C.S. Queen | 34 | 5,396 |
07 Oct 2010, 20:28 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dragostea invinge [concurs rpg] | Shayera Holl | 6 | 1,482 |
23 Nov 2008, 11:17 Last Post: Shayera Holl |
|
Soapte.. [x] [Concurs] | Denis D. Diggory | 5 | 1,350 |