Povesti langa lac ( Concurs RPG )
|
26 Oct 2008, 14:48
|||
|
|||
"Imi pare rau pentru bunica ta,Anny!Cand eram si eu mica fratele meu imi spunea povesti despre vrajitori,spirite rele si buna si despre Hogwartz.Avea un dar aparte de a povesti incat credeam ca sunt acolo.Inainte sa termine anul 6 a fost muscat de un varcolac si s-a transformat si el.A fugit de acasa iar eu nu l-am mai vazut niciodata."
"Imi pare rau!"spuse Anny. "Asta e!Am ajuns si eu la Hogwartz si vad cat de frumos este si mai ales am avut onoarea de al cunoaste pe domul director."." "Da." "Hai sa nu povestim despre noi,ci sa spunem ce povesti stim noi." "Bine!" "Fratele meu mi-a spus demult ca aici traieste o creatura ciudata.Nu stiu cum arata,dar stiu ca este foarte feroce.Albus Dumbledore l-a cautat mereu ca sa il distruga ca sa asigure siguranta copiilor dar nici in ziua de azi nu l-a gasit." "Cezi ca asta facea Dumbledore la ora asta in padure?" "Probabil,spuse Hermione cu o voce de speriat.Si stiu ce mananca aceasta creatura.! "C-c-ce m-mananca a-aceasta c-c-creatura?" "Oameni,urla Hermione,iar Anny incepu sa tipe de frica.ȘȘȘT!Nu mai tipa ca vom fi descoperite" "S-si c-cand a-apare a-aceasta c-creatura?intreba Anny cu o voce tremuranda". "De obicei noaptea.Dar nu prea ii place luna plina pentru ca este pre luminat." "Uuuhhhh!rasufla usurata Anny." |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Priam vraja esuata langa lac | Oliver C.S. Queen | 34 | 5,396 |
07 Oct 2010, 20:28 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dragostea invinge [concurs rpg] | Shayera Holl | 6 | 1,482 |
23 Nov 2008, 11:17 Last Post: Shayera Holl |
|
Soapte.. [x] [Concurs] | Denis D. Diggory | 5 | 1,350 |