|
Lectia 7 - Practica
|
|
26 Oct 2008, 15:15
|||
|
|||
|
OOC: Nu sunt baiat Sunt matur ok ?
)BIC: Raizen se uita la ceasul sau Q&Q Superior de la mana si observa ca ora trebuia sa inceapa. Se uita la elevi si se prezenta respectuos: "Buna ziua copii, si bun venit la ora de Aparare Contra Magiei Negre. Eu sunt noul vostru profesor si ma numesc Raizen Isildur. Daca va intrebati de ce am urechile ascutite" spuse el si isi dadu parul rebel de pe o ureche "asta este pentru ca sunt de rasa elfica" mai spuse el si in clasa se auzira murmure. "Cam atatea despre mine, acum as vrea ca fiecare dintre voi sa se prezinte. Numele si Casa este de ajuns" Astepta ca fiecare elev sa se prezinte si incerca sa le retina numele tuturor. Memoria sa de elf ii permitea sa retina orice foarte usor asa. "Asa, acum ca ne-am cunoscut, vreau sa va spun in ce vreau sa conste aceasta ora. Ei bine, dupa cum ati vazut pe tabla este scris ORA PRACTICA, ceea ce este exact ce va fi. Cat timp vom face impreuna nu va voi prea stresa cu teorie. Acum, in ce consta ora practica ? Ei bine, astazi va fi ceva simplu, insa cu timpul va deveni un fel de Turnir Trivrajitoresc la scara mai mica. Astazi vom exersa vraja Protego si Petrificus Totalus sa vedem daca vi le mai amintiti. Iar spre sfarsitul orei vom face cateva dueluri dupa care va voi povesti despre Nosgoth_vi_Slytherin, elful ce a salvat 10 vrajitori de un dementor fara sa rosteasca macar o data Excpecto Patronum !" Parea ca este el mai entuziasmat de ce spune decat ceilalti, se uita la expresia de pe fata lor sa vada cum li se va parea ora.. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Lecţia IV | Aubrey Anderson | 18 | 3,433 |
09 Jun 2012, 20:58 Last Post: Katya Sokorov |
|
| Lectia 9 - Lord Voldermort | Raizen Isildur | 35 | 6,983 |
31 Aug 2010, 22:52 Last Post: Odette B. Malfoy |
|