Povesti langa lac ( Concurs RPG )
|
26 Oct 2008, 21:43
|||
|
|||
Ramasera inmarmurite si palide de frica.Cand se intoarsera observara o veverita ratacita care sarea din creanga in creanga.Rasuflara usurate.
"Uhh,era doar o veverita"spuse Hermione. "Am crezut ca este monstrul acela"spuse cu o voce pitigaiata Anny. "Si eu.Fratele meu nu mi-a spus numele creaturii de care ti-am spus.Stii...el niciodata nu a mers la lac decat in pauze cand era toata lumea si in miezul zilei.Pacat de aventurile frumoase pe care le-a pierdut." "Frumoase,frumoase,dar cam inspaimantatoare." "E na.Crede-ma sunt frumoase daca suntem mai multi.Cand eram mica ma adunam cu copii din sat.De fapt era un oras cu case ca in America.Orasul era langa padure.Seara cam pe vremea asta ne strangeam cu totii si ne plimbam prin padure.Mereu intalneam cate ceva.O veverita,o vulpe...pana cand am dat peste ceva ce nu voi uita niciodata.O creatura mare cam de 10 picioare,fara par,cu ochii rosii si gheare ascutite.Cu noi era si un vrajitor major,Alexis,care a speriat fiara,apoi am fugit cu totii de am mancat pamantul.Nu am mai fost in acea padure niciodata.Am aflat ulterior ca fiara a fugit din oras." "Crezi ca acea fiara o fi in aceasta padure?" "Nu stiu.Ii place sa stea in padure la ascunzisul frunzelor.Dar este putin probabil.Dumbledore a pus foarte multe vraji de protectie in jurul castelului.Nu ne-ar risca asa viata!" "Totusi...Stii ca aici sunt unicorni,centauri,paianjeni uriasi,chiar si Stii-Tu-Cine a fost in aceasta padure.Nu m-ar mira sa fie si vreo creatura hidoasa." "Da asa este,dar poate,daca ar fi,sa nu se gandeasca sa iasa in seara asta la vanatoare.Dar nu este altfel am fi auzit ceva despre asta,nu?Directorul ne-ar spune ceva." "Eu nu cred.Copii ar fi atat de interesati de acest subiect incat vor vrea sa caute creatura." "O cautam?" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Priam vraja esuata langa lac | Oliver C.S. Queen | 34 | 5,396 |
07 Oct 2010, 20:28 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dragostea invinge [concurs rpg] | Shayera Holl | 6 | 1,482 |
23 Nov 2008, 11:17 Last Post: Shayera Holl |
|
Soapte.. [x] [Concurs] | Denis D. Diggory | 5 | 1,350 |