Minunea
|
26 Oct 2008, 21:46
|||
|
|||
Era ora 3. Anny avea in sfarsit o fereastra. Era flamanda doarece pranzul l`a ratat din cauza tonelor de teme pe care abia le`a putut termina la timp. Cand fusese la biblioteca, gasi o carte numita "Misterele Hogwarts`ului". Noroc ca nu era Madam Pince pe acolo, caci nu era sigura ca elevii o puteau citi ...
Stia ca acolo zicea ceva despre o bucatarie secreta ... Dar unde era? Incerca sa`si aduca aminte, dar nu se putea concentra. Stomacul o anunta ca trebuie sa manance rapid. Apoi ii veni in minte un desen din cartea aceea ... un tablou cu niste fructe ! Oare asta era raspunsul? Nu avea decat sa afle. Isi aminte de un etaj ... Da ! Etajul de sub cel care se afla Camera Astropufilor ! Anny pleca intr`acolo. Ajunse pe hol si erau multe tablouri cu mancare. 'Hmmm .. un inceput bun! Dar oare care tablou era cel din carte?' Vazu un tablou cu un bol plin de fructe. Se duse si atinse usor toate fructele. Era un material catifelat .. Inainte sa`si dea seama, para se transforma intr`o clanta, iar o usa se contura sub ochii ei. Apasa usor si intra intr`o sala imensa. I se paru ca era cam cat Sala Mare. Cand vazu cati spiridusi erau acolo ramase socata. In carte nu zicea despre spiridusi, asa ca ea isi imagina ca mancarea este facuta prin magie. Cativa spiridusi o inconjurara. "Buna ! Eu sunt Krik ! Ce faci?" "Eu sunt Pinky" "Eu Corty" Multimea de glasuri pitigaiate ii dadea dureri de cap lui Anny. Toti spiridusi inceta si se uitara la usa care se deschidea din nou. ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Minunea - by Charlotte Ambrosine - 26 Oct 2008, 21:46
Re: Minunea - by Shayera Holl - 27 Oct 2008, 19:42
Re: Minunea - by Arianna Lovegood - 27 Oct 2008, 20:02
Re: Minunea - by Charlotte Ambrosine - 27 Oct 2008, 21:07
Re: Minunea - by Arianna Lovegood - 27 Oct 2008, 21:28
Re: Minunea - by Shayera Holl - 28 Oct 2008, 00:14
Re: Minunea - by Charlotte Ambrosine - 28 Oct 2008, 12:41
|