Jurnalul destinului (Concurs RPG)
|
26 Oct 2008, 23:22
|||
|
|||
Acel baiat era Marius Eisenstein. Cand a pus mana lui incalzita de frumusetea cartilor si de sfiala fata de fete, si-o trase inapoi, ridicandu-se si cerandu-si scuze. Fata facu la fel, urmand ca parul ei negru si matasos sa se reverse peste pieptul sau, ridicat de sanii ei plini. Amandoi se aplecara sa ia cartea in acelasi timp, drept urmare, se lovira cap in cap, cazand pe jos. Se uitau unul la celalalt, admirandu-se, analizandu-se reciproc. Marius o analiza cap-coada, observand niste ochi profunzi, caprui spre negru, niste buze pline si rosii precum vinul, ten alb, curat, un par lung, negru ce la lumina soarelui ce i-l mangaia, se facea de culoarea ametistului.
Marius se trezi din acea clipa de transa si se puse in genunchi ridicand cartea si intinzandu-i o mana fetei aceleia "Sper ca nu te-am lovit prea tare. T-Te rog iarta-ma! C-chiar nu am vrut." spuse parca incepand sa lacrimeze. Fata ii atinse mana care inca avea multa caldura ramasa, si simti cum inima ii zbatea in piept. La fel fu si la Marius, singura diferenta ca pieptul lui se prelungea pana mai jos de burta. "U-Uite.. Poti lua tu cartea a-aceasta.. E-Eu imi voi cauta alta despre d-dragoni." spuse el balbaind cateva cuvinte si intinzandu-i cartea in timp ce ea se ridica. "Nu mai bine am studia amandoi ?" intreba fata zambindu-i cald. "Apropo pe mine ma cheama Kennya." Marius cand vazu acel zambet pe fata ei se destinse putin si putu sa indruge un "Marius pe mine" acolo, nevenindu-i sa creada. O fata, chiar frumoasa pe deasupra, ii zambise. Nu i se mai intamplase niciodata asa. Dar nu si-a pierdut cumpatul, incercand sa analizeze repede lucruri. Si-a zis "N-am de pierdut daca studiez cu ea. Poate o sa mai invat ceva in plus!", iar acesta i-a raspuns rapid "Bine!" cu un zambet larg pe fata. "Hai sa ne ducem la masa aceea, aratand spre masa unde erau deja cartile si pergamentele sale. S-au indreptat spre masa, Kennya a pus cartea pe masa si ea si-a adus scaunul langa cel a lui Marius pentru a putea citi mai bine. Marius cand se aseza incerca sa nu faca nici o miscare brusca. A reusit. S-a asezat pe scaun fara sa faca vreo boacana. Dar lui acum ii era frica sa nu aiba contact fizic. Statea intr-o pozitie ciudata in timp ce citeau din carte, iar intr-un moment dat, fata se lasa umpic spre el. Corpul sau deveni rigid, nemiscat, incercand sa para si relaxat in acelasi timp. Caldura corpurilor lor o intarea si soarele ce stralucea pe cer si dezmierda parul fiecaruia cu razele sale. Aceasta se revarsa incet, dar sigur in sufletele fiecaruia. Amandoi simteau ca inima va iesi din piept, dar ca prin surprindere, Kennya ii prinse mana sa-i mai simta inca o data caldura, ea zambindu-i binevoitor. Marius se simtea acum in al 9lea cer. Ich will dass ihr mir vertraut,
Ich will dass ihr mir glaubt, ![]() Ich will eure stimmen hören, Ich will die ruhe stören. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Jurnalul destinului (Concurs RPG) - by Kennya Allen - 26 Oct 2008, 16:30
Re: Jurnalul destinului (Concurs RPG) - by Marius Eisenstein - 26 Oct 2008, 23:22
Re: Jurnalul destinului (Concurs RPG) - by Kennya Allen - 27 Oct 2008, 00:16
Re: Jurnalul destinului (Concurs RPG) - by Marius Eisenstein - 27 Oct 2008, 23:23
Re: Jurnalul destinului (Concurs RPG) - by Kennya Allen - 28 Oct 2008, 18:33
|