Lacrimile iubirii (pentru concursul RPG)
28 Oct 2008, 20:54
Soapte ...liniste....lacrimi.... .Totul era linistita si invaluit in tacerea noptiii in hambarul bufnitelor.Toate fapturile mici cu aripi dormeau sub ocrotirea lunii ,fara grijea zilei de maine.Doare o singura faptura micuta,statea adunata intr-un colt al hambarului .Era o persoana,o fetita cu parul lung,saten ca si arama ,atarnandu-i pe fata palida,plina de picuri reci ca de gheata.Ochii caprui ii erau ca doua perle scoase din apa. Se vedea ca palngea.

,,De ce eu? ...De ce mi-a facut asta? De ce trebuie sa sufar cand el isi bate joc? ...Pur si simplu...DE CE?'' spunea ea incet ,varsand lacrimi ca niste picaturi de sange. Tinea in mana o bucata de pergament ingalbenita si putin umeda.Pe ea inca se mai vedeau unule insemne negre ca niste oi pe pajiste .Inscriptia era cam asa:

Draga Dee,

Imi pare rau pentru ce va trebui sa-ti spun,dar simt ca era momentul.Te tog nu te supara si nu plange,pentru ca nu are rost.
Noi am fost un timp indelungat impreuna,dar puterea timpului si toate greutatile nemiloase ale timpului se pare ca vrea sa ne desparta.Desi noi am trait o iubire imposibila,plina de obstacole si piedici,simt ca nu mai pot continua asa. Totul este impotriva si cred ca ar trebui sa renuntam...
Simt ca noi doi nu suntem facuti unul pentru altul,ca nu ne este facut.Am incercat atata timp sa nu ascult ce imi ziceau altii si sa continui s ate iubesc,dar deja toate s-au adunat. Te rog sa intelegi.
Am o mare rugaminte la tine!Orice ar fi,te rog nu te supara,pentru ca asa ne-a fost sa fie!Nu uita ca fiecare avem cate un ales in aceasta viata,o persoana care va sti cum s ane iubeasca si sa ne pretuiasca,dar aceea nu sunt eu pentru tine.As vrea sa nu uiti ca eu te-am iubit mult si am luptat pentru tine .
Chair daca acum ma vei crede un ipocrit,as vrea sa ramanem amici,dar doar daca vrei si tu...

Cu stima,
Andrew

Fetita statea si nu zicea nimic.Chiar daca intelesese mesajul,ea il iubise foarte mult si inca il iubea ,dar nu putea sa nu simta ceva dupa acele cuvinte.Fusese ca o lovitura pentru ea,pentru ca Andrew pana atunci nu spusese nimic legat de vreo posibila despartire a lor.

Deodata usa se deschise si intra o fata micuta inauntru.Era imbracata intr-o camasa de noapte larga si avea sosete largi in picioare.Avea bagheta ridicata ,deoarece auzise zgomote de dinauntrul hambarului si intrase sa vada ce este. Deodata o vazu pe Deea .Se apropie si...

[Image: 23ib095.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Lacrimile iubirii (pentru concursul RPG) - by Deea Potter - 28 Oct 2008, 20:54