Hagrid- atacat de calugari
|
29 Oct 2008, 01:01
|||
|
|||
Da Arianna .. totusi nimeni nu poate stii sigur ce e in mintea lui Rowling .. nu putem baga mana in foc ...
Dar eu nu inteleg ce legatura are Nicolas Flamel cu ocultismul ... Vrajile si celelalte apartin satanismului, dar Rowling a facut ceva bun din ele si a convins copii sa le accepte in lumea lor. Dupa cum am mai spus, nimeni nu poate stii sigur ce a fost in mintea lui Jo .. Edit : Am gasit ceva .. "Cea mai înfiorãtoare practicã ocultã descrisã se aflã în volumul IV, când Harry este rãpit printr-o vrajã si dus într-un cimitir unde este descris un ritual satanic în cele mai groaznice amãnunte. Cu toate cã aceastã descriere nu urmãreste poate cu exactitate ritualurile cunoscute, elementele clasice sunt prezente: sacrificiul uman, automutilarea si alte elemente specifice satanismului, inclusiv un "atomey" (un pumnal ascutit, cu douã tãisuri, folosit la sacrificiu)." ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|