Lacrimile iubirii (pentru concursul RPG)
29 Oct 2008, 21:04
Deea intoarse din nou capul spre Arianna si din senin spuse ,putin suparata si iritata:
,,El nu ma mai iubeste si nici nu sufera acum!Este un nemernic,nu merita sal fi iubit!''
Tipatul ei fusese atat de tare,incat patru bufnite deschisera brusc ochisorii sclipitori ca doua smaralde si incepura sa se agite.Se fac un zgmot mare de nici fetele nu stiau cum sa-l mai linisteasca.Pe hol se auzeau pasi ,unul dupa altul,grabiti.Fetele isi dadura seama ca nu putea fi numai Scrange,paznicul de noapte de langa hambar.

Arianna,inspaimantata si speriata ,o trase repede pe Deea intr-un colt intunecat al hambarului .O tinea bine ca nu cumva sa zica ceva si sa se deie de gol.Scrange intra in hambar si vazu bufnitele agitate.Le injura si le potoli greu,cu o bata care o avea mereu cu el.Dintr-o data se auzi un stranutat.Anrianna nu se mai putuse abtine si stranutase.
,,Cine este acolo?Te avertizez ca daca te prind iti scad 1000 de puncte de la casa in care te afli,te duc direct la director,trimit o bufnita la parinti ,te spun la toti profesorii si la toti colegii tai de casa!''
Arianna si cu Deea,la auzul acestor cuvinte nu mai spusesera nimica.Aproape nici nu mai respirau de frica.Scrange,uitandu-se prin camera isi spuse ca poate se inselase si nu auzise nimic.Isi lua bata si bagheta putin rupta si pleca .
Fetele iesira din ascunzatoare,iar Arianna ii spuse Deei incet si foarte calma:
,,Te rog frumos sa nu mai faci asta,pentru ca ni se poate intampla rau!Ai vazut.''
Deea nu mai zise nimic.Inca era foarte suparata.ii parea si ei rau pentru ce facuse,dar nu realiza cat de multe ii se puteau intampla daca mai facea o gafa,pentru ca in adancul inimii inca era trista.
,,Arianna,as vrea sa pot si eu intelege ca este pe lumea asta o fiinta care stie sa ma iubeascva si care imi este aleasa,dar nu pot!Eu nu am asa ceva,sunt doar o fiinta fara rost in lume,cineva care nu merita nimic!Nimic!''

[Image: 23ib095.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Lacrimile iubirii (pentru concursul RPG) - by Deea Potter - 29 Oct 2008, 21:04