Lacrimile iubirii (pentru concursul RPG)
29 Oct 2008, 21:23
In momentul ala Ariannei chiar ii venea sa o plesneasca! Cum putea spune asa ceva? Deea nici nu realiza cit de norocoasa era...
" Nu intelegi ca in viata nu asta e cel mai important? Bucura-te ca ai o familie, ai prieteni, ai un acoperis deasupra capului, bucura-te ca esti aici! Doar sunt oameni cu care viata a fost mult mai dura. Sunt oameni care se roaga in fiecare zi ca sa aiba macar putin din ce ai tu! Fiecae om este pe acest pamint cu un anumit scop. Dumnezeu are grija de fiecare, si daca este aici, inseamna ca valorezi ceva, insemni mai mult decit iti poti tu inchipui!" spuse Arianna cu o voce in care se simtea o usoara urma de repros.
Deea o privi incruntata citeva clipe, insa apoi isi lasa capul in jos.
Isi dadea seama ca Arianna avea dreptate. Incerca sa se gindeasca la parintii ei care o iubeau nespus de mult. Deodata ii revenira in minte vorbele mamei sale care ii spuse odata: "Tu esti cea mai importanta persoana din viata mea. Pentru tine traies. Poate ca daca nu ai fi fost tu, nu as fi rezistat toturor greutatilor care viata mi le pune in cale. Acum am pentru ce lupta, am pentru ce trai...pantru TINE!".
Deodata Deea se simti tare prost...cum putea sa se gindeasca ca nu insemna nimic, ca era o fiinta fara rost? Avea pentru ce trai, TREBUIA sa traiasca pentru parsoanele care o iubesc, care tin la dinsa, trebuia sa lupte cu soarta. Deodata chipul i se lumina de fericire, se gindea cit de tare iubea tot ce se afla in jurul ei, si de cite ori auzise de la parinti, prieteni ca ea le lumineaza sufletele atunci cind totul pare a nu mai avea rezolvare. ea era o raza de lumina, de speranta pentru cei dragi!
Acum stia cu siguranta ca nu traia degeaba, ca avea un loc pe acest pamint, un loc doar al ei.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Lacrimile iubirii (pentru concursul RPG) - by Arianna Lovegood - 29 Oct 2008, 21:23