Profii..;)
|
30 Oct 2008, 00:19
|||
|
|||
Bine acestia sunt profii mei din noua scola:
Diriga{Romana} ![]() Proful de Mate: E tipul de prof cu replica aceia stupida "Ora trece nota scade" are o placere sa puna 3 mai ales daca e nervos salut pe cine prinde 3 daca ii intrerupem ora ne da test unul scurt asa de vreo 5 minute cu niste probleme de iti vine sa te strangi de gat.Tot ce ii urez eu este Pensionare Placuta!!!! Geografie:Alta nebuna care a cazut in cap si sa apucat sa predea Geografia cred ca e cea mai isterica din scoala daca nu esti atenta la ora ei salut te scoate al tabla 3 nu conteaza ca stii te intreaba si din ce nu ai invatat.Bine eu nu am probleme cu ea dar alti din 3 nu mai ies. Istorie:mie mi se pare o profa de treaba insa nu se pricepe sa ne linisteasca pe noi nebunii 8A in rest e de gasca. Franceza:Deci este cea mai tare profa pe care ai putea sa o ai deci e dusa cu pluta rau la ora facem pe noi de ras mereu face glume si e amuzanta bn nu e amuzanta atunci cand face glume pe seama ta in rest e de gasca. Tin minte ca la inceput{eu am facut germana si franceza fac de un semestru} mereu imi spunea mie si colegei mele "Ma astea proaste ma is nemtoaice si stiu mai multe ca voi!" sau "Hai prostele veniti cu caietele" deci imi venea sa o strang de gat atunci dar acum e de traba. Engleza :E un prof foarte de treaba nu ne da teme si daca ne da nu ne verifi si chiar facem engleza e cel mai de treaba prof dupa parerea mea. Fizica: Fund de borcan toata lumea isi bate joc de ea mai ales clasa noastra logic la ora ei mancam ascultam muzica radem uni mai tipa la ea sincer mie mie cam mila de ea pentru ca toata lumea isi bate joc de ea si chiar isi da interesul sa ne invete si pe noi ceva bine nu are sanse dar nah incearca din greu ![]() Chimie:Cea mai oribila profa posibila o pensionara nebuna care habar nare pe ce lume traieste dapoi sa mai stie si chimia thuamne trebuie sa stai pitit la ora ei daca nu vrei sa te scoate la tabla ia nu ne stie numele la toti a invatat vreo 5 nume si pe acei copii ii scoate mereu la tabla sincer ii compatimesc pentru ca nu ma aflu printre ei.La testele ei logic se ia numai de 3 bine avem noroc ca nu ne trece in catalog are o revista pe care ne o baga pe gat si desigur ne spune ca ne va pune 10 la toata clasa ca sa o cumparam si in rest speram sa trecem clasa. Biologie: O profa super tare preda bine mai ales ca e materia mea preferata e severa insa imi place de ea. Muzica :E de traba si are voce bine nu mai de treaba ca fosta profa de muzica insa imi place de ea si canta foarte bine imi este cam frica ca o sa ne asculte individual si logik o sa ne facem cu toti de ras cu vocile noastre melodioase. Tehnologia:E tipul de profa care ma face sa uit la in ce zi este tehlogia noroc de orar este o profa care preda preda si iarasi preda nimic distractiv doar o pierdere de timp. Ed Plastica ![]() Religia:Cum de am uitat de Religie deci cred ca este sigura profesoara care nu ne face observatii cand daramam scoala la ora ei e o "domnisoara" dusa si isterica care urala toata ora bine la ora ei logik poti face ce vrei daca vrei sa vii dupa 40 de minute nu iti pune apsent ca nah ai venit.La ora ei mai dormim ca si asa suntem adormiti rau pe la ora 7. Eh si cam atat despre profi mei daca am mai omis vreun prof inseamna ca are proprietatile fizice inodor incolor insipid. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Profii..;) - by Ginny Malfoy - 16 Oct 2008, 22:57
Re: Profii..;) - by Denis D. Diggory - 17 Oct 2008, 16:24
Re: Profii..;) - by Lyra Dust - 17 Oct 2008, 18:21
Re: Profii..;) - by Ada McNair - 17 Oct 2008, 19:21
Re: Profii..;) - by Shayera Holl - 18 Oct 2008, 18:56
Re: Profii..;) - by Arianna Lovegood - 19 Oct 2008, 09:00
Re: Profii..;) - by Zack Barow - 27 Oct 2008, 13:51
Re: Profii..;) - by Eva Milly Swan - 30 Oct 2008, 00:19