Armele jos.
|
30 Oct 2008, 23:35
|||
|
|||
["Pai .. imi doream ... o camera linistita. Ma plimbam pe aici si am vazut o usa .. asa ca am intrat!" ]
Il surprinse putin raspunsul ei. Cum adica? Ea intra in toate camerele pe care le vedea? Daca aici era vreun blestem, sau ceva de genu..? Doah, defapt, fiecare face ce vrea cu viata lui, dar totusi. Ar putea fi mai atenta data viitoare, deoarece s-ar putea intampla multe lucruri. Auzi si el un tunet, ceea ce il facu sa se indrepte putin pe pernuta aceea. Nu adora tunetele si fulgerele, insa nu ii era nici frica de ele. Pur si simplu nu le agreea. ["Dar tu cum de ai ajuns aici? Nu stiam ca aceasta camera este .. vizibila pentru toti. Eu am mai trecut pe aici si nu era." ] Aha, deci nu stia despre Camera Necesitatii, ce insemna aceasta si ce rol avea. Ar putea sa ii povesteasca, nu? Adica, nu ar avea nimic de pierdut, iar ea s-ar putea folosi candva de ea. Mda, s-ar putea folosi, insa poate o va face pentru a forma un grup care sa distruga scoala! Ii veni sa rada, insa se opri la timp. Deh, imaginatia lui era foarte bogata in unele momente. - Pai, Camera Necesitatii.. Sau Camera Du-te-vino, cum ii spun Piticii de Casa.. Este o camera a necesitatii! se opri pentru cateva secunde, razand. Doah, nu ma pricep prea bine sa explic.. Aici gasesti tot de ce ai nevoie.. Intelegi? Era un prost cand venea vorba de explicat sau alte chestii de genu. Nu se pricepea la asa ceva si era sigur ca nu se va pricepe niciodata. Ei bine, asta nu conta foarte mult fiindca in viata se va putea angaja chiar daca nu era cel mai bun povestitor.. -Apropo, ma numesc Denis. Ooc: ah! In ce sens? Eu, adevarata eu, sunt fata. Personajul e baiat - se vede dupa nume, semnatura, avatar.. si rpg O_O. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Armele jos. - by Denis D. Diggory - 30 Oct 2008, 20:01
Re: Armele jos. - by Charlotte Ambrosine - 30 Oct 2008, 21:01
Re: Armele jos. - by Denis D. Diggory - 30 Oct 2008, 23:04
Re: Armele jos. - by Charlotte Ambrosine - 30 Oct 2008, 23:17
Re: Armele jos. - by Denis D. Diggory - 30 Oct 2008, 23:35
Re: Armele jos. - by Charlotte Ambrosine - 31 Oct 2008, 20:43
Re: Armele jos. - by Denis D. Diggory - 01 Nov 2008, 11:09
Re: Armele jos. - by Charlotte Ambrosine - 03 Nov 2008, 22:16