Lacrimile iubirii (pentru concursul RPG)
|
31 Oct 2008, 22:27
|||
|
|||
Deea se ridica putin sfioasa de jos.
,,Iti multumesc!Chiar daca nu ma cunosti m-ai ajutat mult si iti sunt recunoscatoare!'' In acel moment ii trecura toate lucrurile prin minte,tot ce se intamplase in viata ei ,toate bucuriile si greutatile.Se simtea ciudat gandindu-se ,dar era bucuroasa.Simtea cu adevarat ceva.Nu putea nici pe Andrew sa il uite repede ,dar se pare ca facuse un micut progres. ,,Nici pe acel baiat nu o sa il pot uita repede,totul se va intampla in timp ,dar ma bucur ca m-ai ajutat sa fac un mic pas spre bine!Viata ne poate oferi si suisuri ,si coborasuri,dar se pare ca toate trebuie trecute!Chiar acum vreau sa ii trimit o scrisoare lui.'' Deea cauta prin duzina ei de buzunare o bucatica cat de mica de pergament si gasi una destul de buna.Avea si o pana pentru citate rapide la ea si incepu sa ii dicteze: Draga Andrew, Poti spune ca am tinut la tine cat ai vrea,stiu ca cineva te-a influentat sa iti schimbi parerea!Nu condamn pe nimeni,pentru ca stiu ca nu merita sa-mi irosesc mintea cu asa ceva,dar asta am de zis. Daca eu chiar nu sunt fata care merita sa fie cu tine puteai sa mi-o spui si mai de dinainte,nu sa te apuci sa mi-o spui direct,ca din senin.Mi-am dat seama de acest lucru.Se pare ca Dumnezeu a vrut ca noi sa fim impreuna,asa ne-a fost destinul,dar a vrut si sa ne despartim. Iti trimit aceasta scrisoare doar in speranta de a mai ramane amici si sa nu ne uram doar din cauza ca ne-am despartit!Stiu ca esti un baiat bun si meriti o fata care sa te iubeasca,asa ca nu ma pun in calea drumului tau! Cu sinceritate, Deea Deea lega scrisoarea de una dintre putinele bufnite treze si o trimise,apoi s eintoarse spre Arianna. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Lacrimile iubirii (pentru concursul RPG) - by Deea Potter - 28 Oct 2008, 20:54
Re: Lacrimile iubirii (pentru concursul RPG) - by Arianna Lovegood - 28 Oct 2008, 21:12
Re: Lacrimile iubirii (pentru concursul RPG) - by Deea Potter - 29 Oct 2008, 19:10
Re: Lacrimile iubirii (pentru concursul RPG) - by Arianna Lovegood - 29 Oct 2008, 20:24
Re: Lacrimile iubirii (pentru concursul RPG) - by Deea Potter - 29 Oct 2008, 21:04
Re: Lacrimile iubirii (pentru concursul RPG) - by Arianna Lovegood - 29 Oct 2008, 21:23
Re: Lacrimile iubirii (pentru concursul RPG) - by Deea Potter - 31 Oct 2008, 22:27
Re: Lacrimile iubirii (pentru concursul RPG) - by Arianna Lovegood - 01 Nov 2008, 10:37
Re: Lacrimile iubirii (pentru concursul RPG) - by Deea Potter - 03 Nov 2008, 21:21
Re: Lacrimile iubirii (pentru concursul RPG) - by Arianna Lovegood - 06 Nov 2008, 23:39
Re: Lacrimile iubirii (pentru concursul RPG) - by Deea Potter - 11 Nov 2008, 20:46
|