Thread Closed 
Povesti langa lac ( Concurs RPG )
01 Nov 2008, 13:52
Fetele se intalnira in fata usii de Transfigurare si intrara impreuna.Erau singure,nici macar profesoara nu era in clasa.Hermione profita de acest moment si intreba in soapta:
"Anny,mai vrei sa mergem in padure?"
"Paii...pai..."se gandea fata.Ii era teama,pe sub masa ii tremurau genunchii si Hermione stia.Spuse:
"Daca iti este frica nu e nevoie sa mergi.Ma voi duce singura!"
"Nu te las singura!Am sa vin si eu.Poate facem azi vreo potiune despre anti-frica."
"Dar...Am observat ca si in Padure si aici iti este frica.Mai bine..."
"Hermione nu termina ce aea de spus pentru ca tocmai atunci intrara si alti copii,nu isi putea risca planul asa.
Dupa aceea ora fetele se despartira,avand ore diferite.Seara se intalnira in Marea Sala.Anny intra mai tarziu si o gasi pe Hermione stand de vorba cu profesoara de Transfigurari.Se aseza la masa si incepu sa se gandeasca daca se mearga cu fata in Padurea Interzisa,sau nu.Imediat se hotara.DA va merge.Stia cat era de important pentru Hermione si mai ales pentru ea.'Prietenul la nevoie se cunoaste!'isi spuse ea in gand.Apoi incepu sa manace din toate.
Hermione veni langa ea.
"Am sa vin cu tine!"spuse fata tare.
"Sssst.Vorbeste mai incet!Cum de te-ai hotarat?"spuse Hermione printe pauzele de tuse,deoarece si inecase cand o auzi pe Anny ca vorbeste asa tare despre plecarea lor.
"Tu esti mai importanta decat frica mea stupida de paduri."
Hermione simtii atunci ca are o prietena adevarata.Anny se dovedi mai curajoasa.
"Tu mi-ai inspirat curaj."spuse Anny cu madrie.
"Bine atunci.Vom astepta cateva zile pana ti se vindeca piciorul de tot.Apoi vom pleca in mica noastra expeditie."spuse Hermione cu mandrie.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Povesti langa lac ( Concurs RPG ) - by Hermione McGonagall - 01 Nov 2008, 13:52

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Priam vraja esuata langa lac Oliver C.S. Queen 34 5,396 07 Oct 2010, 20:28
Last Post: Raizen Isildur
  Dragostea invinge [concurs rpg] Shayera Holl 6 1,482 23 Nov 2008, 11:17
Last Post: Shayera Holl
  Soapte.. [x] [Concurs] Denis D. Diggory 5 1,350 07 Nov 2008, 23:03
Last Post: Ginny Malfoy
  primul sarut de langa lac Hermione Potter 23 5,020 28 Jul 2008, 11:16
Last Post: Ada McNair
  Langa Lac Adrian Richard 14 3,359 23 Dec 2007, 13:43
Last Post: Lyra Dust