Thread Closed 
Povesti langa lac ( Concurs RPG )
01 Nov 2008, 16:21
Hermione statea pe fotoliul din fata semineului.Pana se pregatea Anny ea se gandise ce vor face.
"In primul rand trebuie sa mergem pe lac.Vom face aproape tot ce am facut in acea zi.Apoi vom pleca in padure si de data aceasta trebuie sa evitam intalnirile neasteptate."
"Am luat cateva potiuni,licori,pansamente si cateva chibrite pentru foc,si nishte imbracaminte."spuse Anny.
Hermione se uita la ea,apoi ii spuse:
"Foarte bine.Imi place ideea cu hainele.Poate vom cadea intr-un parau si trebuie sa avem haine la noi.Si eu am luat nishte instrumente,zic eu cam "rele",dar stiu cum sa le folosesc."
"Cand vom pleca?"intreba Anny din ce in ce mai incet,deoarece Camera de Zi se umplea de elevii care au scapat de ore.
"Inainte de cine.De fapt vom merge in Marea Sala si ne luam mancare la noi.Pretextul va fi :teme multe.Apoi vom iesi din sala apoi din castel.Eu mai am o ora asa ca trebuie sa plec."
"Ce ora?"intreba Anny putin cam tare,ca sa acopere forfota elevilor.
"Aparare contra Magiei Negre."spuse Hermione si mai tare.
Trecura aproape 2 ore pana fetele se intalnira in Marea Sala.Hermione se suparase putin,deoarece Anny trebuia sa o astepte pe Hermione in camera fetelor.
"Care era planul?"intreba Hermione suparata.
"Scuze,dar sefa de casa a venit si ne-a luat pe toti la masa.Nu puteam sa raman."se scuza Anny.
"Bine.Hai sa luam mancare."
Fetele mersera sa ceara permisiunea sefei de casa pentru a lua mancare si sa mearga in Camera de Zi.Spre fericirea lor o si primira.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Povesti langa lac ( Concurs RPG ) - by Hermione McGonagall - 01 Nov 2008, 16:21

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Priam vraja esuata langa lac Oliver C.S. Queen 34 5,396 07 Oct 2010, 20:28
Last Post: Raizen Isildur
  Dragostea invinge [concurs rpg] Shayera Holl 6 1,482 23 Nov 2008, 11:17
Last Post: Shayera Holl
  Soapte.. [x] [Concurs] Denis D. Diggory 5 1,350 07 Nov 2008, 23:03
Last Post: Ginny Malfoy
  primul sarut de langa lac Hermione Potter 23 5,020 28 Jul 2008, 11:16
Last Post: Ada McNair
  Langa Lac Adrian Richard 14 3,359 23 Dec 2007, 13:43
Last Post: Lyra Dust