Povesti langa lac ( Concurs RPG )
|
01 Nov 2008, 17:16
|||
|
|||
Hermione tremura la vederea acelei luminite.
"Repede acoperati fata cu pelerina si lasa-te la pamant!"spuse Hermione mai mult ca un ordin. Lumina se apropia,si se apropia,iar fetele o simtira deasupra cum le incalzeste spatele,dar nu spre bine.Apoi brusc lumina dispru. Hermione se ridica prima.Ireth se ridica si ea.ai intraba odata,de data asta in soapta: "Ce este asta?" "Am sa iti spun imediat ce ajungem la adapostul padurii." Dupa 10 minute ajunsera.Hermione se aseza pe frunzele uscate,dar Ireth ramasese in pricioare. "Deci...."o indemna fata pe Hermione. "Acea lumina este Globul Raului.Daca ede o persoana in piciore,Globul ii va lua sufletul.Adica traiesti,dar nu poti gandi,nu poti manca si cel mai rau nu poti simti bunatate,rautate,toate sentimentele dintr-un om.Insa daca persoana este culcata cu fata acoperita,Globul ii acopera sufletul pentru 3 ore." "Adica in aceste ore daca ne intalnim cu ceva ciudat vom muri?" "Nu.Acopera sufletul,adica il protejeaza.Nu stiu de ce,dar asa se intampla.Asta seara am facut despre el.Imi pare au,dar nu am prevazut asa ceva." "Nu-i nimik.A crezut ca este ceva legat de director sau de profesorul de servici sau chiar mai rau de paznic." "Nu.Acum sa lasam globurile la o parte si hai sa mergem." Fata se ridica si incepura sa mearga.Inaintam din ce in ce mai mult in padure,iar aerul devenea mai rece si mai statut.Luna nu patrundea printre frunze,spre groaza fetelor.Lui Hermione ii era mai frica decat la inceput,era cu toate simturile in alerta.Orice auzea,orice vedea sau mirosea,isi indrepta privire.Desi era speriata isi pastra calmul,pentru Ireth.Stia ca daca arata ce ii este frica,Ireth va fi descurajata,iar frica va aparea mai puternica. Mersera si mersera,pana cand Hermione auzi ceva in spate.Se intoarse.Cand vazu ce era,puse mana pe umarul lui Ireth si spuse incet:"Ireth...." Fata se intoarse si vazu... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Priam vraja esuata langa lac | Oliver C.S. Queen | 34 | 5,396 |
07 Oct 2010, 20:28 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dragostea invinge [concurs rpg] | Shayera Holl | 6 | 1,482 |
23 Nov 2008, 11:17 Last Post: Shayera Holl |
|
Soapte.. [x] [Concurs] | Denis D. Diggory | 5 | 1,350 |