Plimbare.
|
02 Nov 2008, 08:19
|||
|
|||
Il privi pentru cateva secunde, insa amintirile ei fugisera din cap, parca. Nu isi putea da seama deloc cine era.. Sau macar de unde il cunostea! Eh, poate se incurcase.. Sigur era asta. Il incurcase cu altcineva si acum, statea asa si il privea, in loc sa-si ceara scuze. Deschise gura pentru a-si cere scuze, insa in acelasi timp baiatul facu la fel, vorbind ceva mai repede decat ea.
[-A! Buna, Alexandrine!] A? Cum adica Alexandrine? Doar cei din familie si prietenii din copilarie ii spuneau asa.. Inseamna ca ori era frate-su, care isi batuse joc de ea, daca era el, ori vreun prieten din copilarie. Il examina din cap pana in picioare, insa cand ajunse la ochii lui, isi aminti instantaneu cine era - Denis! -Oh, Denis! Crede-ma ca nu mi-am amintit cine esti.. A trecut ceva vreme de cand nu ne-am mai vazut. Da, il cunostea din copilarie, inca de cand tatal lui venea la ei, impreuna cu toata familia. Eh, era ceva diferenta intre ei, ea avand vreo 19 ani, iar el doar 8, pe atunci. Desigur, frate-su avea cam 10-11 ani, daca bine isi aminteste. Acum amintirile ii fugeau prin fata ochilor, cateva dintre ele oprindu-se pentru cateva secunde, facand-o pe Stefanie sa zambeasca. [-Si, ia zi, ce te aduce pe aici? Doar n-ai venit din Germania doar pentru o plimbare!] Ah, era acelasi tip glumet dintotdeauna. Se bucura ca nu se prea schimbase si mai ales ca moartea tatalui lui nu ii afectase felul de a gandi. Sau cel putin, spera sa nu fie asa, deoarece ar fi o mare pierdere pentru intreaga lume.. Denis era un tip glumet, de treaba, cu gusturi la fete.. Semana foarte bine cu ea, insa in acelasi timp se deosebeau foarte mult. -Ah, nu! Se poate asa ceva? Nu, am venit aici din cauza lui Norbert. Are nevoie de nu-stiu-ce carte si m-a rugat sa i-o cumpar eu. Si, daca tot am aceasta ocazie, de ce sa nu profit sa vin in Anglia? Facuse o intreaga poveste, insa stia ca Denis era obisnuit cu ea, cea care daca ii puneai o simpla intrebare iti raspundea in romane. Defapt, ar fi putut sa faca un raspuns mult mai scurt, insa pentru ce erau prietenii? Pentru a te distra cu ei, pentru a trai cele mai frumoase momente din viata ta. -Dar tu? intreba ea, privindu-l. ![]() Si esti doar prea sus sa te mai aud Prea sus sa-ti simt parul ud Mult prea sus sa te mai vad Dar esti doar prea sus sa iti mai zambesc Prea sus sa te mai gasesc Mult prea sus dar nu-ndeajuns Sa nu te mai iubesc. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Plimbare. - by Stefanie A. Frauke - 01 Nov 2008, 23:49
Re: Plimbare. - by Denis D. Diggory - 01 Nov 2008, 23:55
Re: Plimbare. - by Stefanie A. Frauke - 02 Nov 2008, 00:01
Re: Plimbare. - by Denis D. Diggory - 02 Nov 2008, 08:07
Re: Plimbare. - by Stefanie A. Frauke - 02 Nov 2008, 08:19
Re: Plimbare. - by Denis D. Diggory - 02 Nov 2008, 08:35
Re: Plimbare. - by Stefanie A. Frauke - 02 Nov 2008, 09:17
Re: Plimbare. - by Denis D. Diggory - 02 Nov 2008, 09:37