Plimbare.
|
02 Nov 2008, 08:35
|||
|
|||
Nu se mira ca daduse peste Alexia tocmai aici,deoarece ea avea obiceiul sa frecventeze locurile importante. Defapt, de ce nu ai veni pe Aleea Diagon? Sunt foarte multe de observat pe aici, poti petrece o zi minunata in compania unui prieten bun, poti iesi sa mananci.. Pe scurt, poti sa revi la o viata normala, ca si a unui Incuiat.
[-Oh, Denis! Crede-ma ca nu mi-am amintit cine esti.. A trecut ceva vreme de cand nu ne-am mai vazut.] Mda, cam asa era. Trecusera cel putin vreo 2-3 ani, sau poate chiar mai multi. Ultima data cand se intalnisera, tatal lui era in viata.. Tatal lui, cel care facuse legatura intre ei, tatal lui, cel care ii daruise puterile magice si mai ales tatal lui, cel care il crescu in cel mai frumos mmod in care era posibil si in care putea. Ii oferise o copilarie superba, o copilarie pentru un om normal. [-Ah, nu! Se poate asa ceva? Nu, am venit aici din cauza lui Norbert. Are nevoie de nu-stiu-ce carte si m-a rugat sa i-o cumpar eu. Si, daca tot am aceasta ocazie, de ce sa nu profit sa vin in Anglia?] Aha, desigur, Norbert profita de surioara lui! Nu, Norbert nu era genul de om, era si el un baiat de treaba, poate prea matur pentru varsta sa. Banuia ca avea deja o slujba, chiar daca terminase scoala de doar doi ani. Era un tip care dorea sa ajunga cineva in viata, care isi dorea o slujba, o familie, iar apoi, daca mai era loc, prieteni si fericire. [-Dar tu?] Nu auzise foarte bine intrebarea fetei, deoarece era atent la cei din jurul lui. I se paru ca isi vazu o alta prietena, de la Hogwarts, pe Ginny, insa fusese, cu siguranta, doar imaginatia lui. Reveni la discutia cu Alexia, insa ii lua cateva secunde pana isi aminti care fusese intrebarea ce i-o adresase fata. -Pai, sti si tu cum e, cu scoala.. Am nevoie de rechizite, roba, si tot felul de lucruri. Hei, ce zici, nu intram undeva? Bem ceva, stam de vorba? Arata cu mana spre magazinele si localurile din jur, indicand ca ar putea intra in oricare din acestea. Era mult mai normal sa stea de vorba la un pahar de suc, spre exemplu, decat in mijlocul strazii. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Plimbare. - by Stefanie A. Frauke - 01 Nov 2008, 23:49
Re: Plimbare. - by Denis D. Diggory - 01 Nov 2008, 23:55
Re: Plimbare. - by Stefanie A. Frauke - 02 Nov 2008, 00:01
Re: Plimbare. - by Denis D. Diggory - 02 Nov 2008, 08:07
Re: Plimbare. - by Stefanie A. Frauke - 02 Nov 2008, 08:19
Re: Plimbare. - by Denis D. Diggory - 02 Nov 2008, 08:35
Re: Plimbare. - by Stefanie A. Frauke - 02 Nov 2008, 09:17
Re: Plimbare. - by Denis D. Diggory - 02 Nov 2008, 09:37