Parerea despre membrii
|
02 Nov 2008, 15:35
|||
|
|||
Anny, deci esti o persoana deosebita.
Mai ales ca o sa devenim rude in curand..Sa nu uitam de planurile noastre cu fratele tau si mai ales cel cu petrecerea Imi place mult sa vorbesc cu tine, ne intelegem destul de bine si de asemenea te apreciez pentru activitatea ta pe forum. Sper sa ne intelegem din ce in ce mai bine. Si ms Raiz pentru cele zise.. Am postat deodata cu tine..iar... Stai sa dau edit si sa zic cate ceva despre tine.. Raiz...desi uneori esti o persoana dificila, imi face placere sa vorbesc cu tine. Si cu siguranta n-am uitat acele momente petrecute alaturi de tine uitandu-ma ca la felul paispe la codurile alea html. Esti un admin grozav, si fara tine, acest forum era acelasi de cand ma stiu. Imi place schimbarea pe care ai aduso si sper sa construim toti o comunitate superba. Imi place cum faci rpg, mai ales the pervi stuff Oricum, esti o persoana minunata si sper sa ne cunoastem din ce in ce mai bine, indiferent de certurile care mai apar intre noi. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 42,187 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,157 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|