Povesti langa lac ( Concurs RPG )
|
02 Nov 2008, 17:45
|||
|
|||
"Anny,ce-i cu tine?"intreba Hermione in timp ce mergeau mai departe.
"Ce vrei sa spui?" "Pai...fata de data trecuta,este mult prea increzatoare!" "Nu-mi spune ca iti este frica..." "Anny",spuse Hermione de data asta serioasa,"data trecuta cand am fost aici,am vazut si am auzit ceva in padure.Ca un marait,dar apoi a disparut.La inceput am crzut ca nu este nimic,dar acum cred ca este totusi ceva." "Nu mai fii atat de sperioasa!Putea fi o vulpe ca mai devreme,offf!" "Stii ca daca este ceva noi nu putem face nimic.Baghetele sunt buna,ca magie,dar noi nu stim multe vraji.Suntem abia in anul 1." "Stiu,dar trebuie sa reusim.Nu uita ca am facut unele potiuni care sa ne ajute." "Da!pOtiuni de vindecare.Cu ce ne-ar ajuta pe noi in lupta?" "Cu nimic!"aproba Anny,lasand pivirea in jos.Dar adauga:"Stiu ca nu ne-ar ajuta prea mult in lupta dar trebuie sa fim increzatoare si puternice.Tu ai spus asta!" "Stiu!Hai sa nu mai pierdem vremea certandu-ne aiurea si sa mergem mai departe,sau vrei sa ne intoarcem?" "NU!Ascunde-te!Acum!"zise Anny cat de incet putu. Din padure iesi........un profesor.Era profesorul de potiuni.Era facut zdrente,si era plin de rani.Parea ca abia a scapat cu viata dintr-o lupta. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Priam vraja esuata langa lac | Oliver C.S. Queen | 34 | 5,396 |
07 Oct 2010, 20:28 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dragostea invinge [concurs rpg] | Shayera Holl | 6 | 1,482 |
23 Nov 2008, 11:17 Last Post: Shayera Holl |
|
Soapte.. [x] [Concurs] | Denis D. Diggory | 5 | 1,350 |