Misiune SPAS
|
02 Nov 2008, 20:43
|||
|
|||
Mary se trezise in dimineata aceea de duminica foarte trista gandindu-se la o discutie pe care o avusese cu un prieten chiar cu o seara in urma.Pentru a isi alunga tristetea si lacrimile se gandi ca ar trebui sa inceapa prima misiune SPAS. Se imbraca in graba luandu-si o roba simpla, isi arunca pergamentele cu planuri si fisele de inscriere in ghiozdan alaturi de insignele SPAS si iesi pe usa incercand sa nu le trezeasca pe celelalte cercetase care inca mai dormeau.
Se duse direct in bucatarie, observand dezamgita ca era singura care se trezise atat de dimineata. ' Cum or putea copiii astia sa doarma atat de mult? E ora 6.30 si nimeni nu e culoar ' isi spuse Mary privind culoarele goale pe care mergea cu pasi grabiti. De indata ce intra in bucatarie avu un soc: linistea din castel se prefacuse intr-o forfota intermidabila si in glasuri de spiridusi care veneau din toate directiile. Niciodata nu vazuse bucataria asa, atata zgomot, atat de multa ingrijorare din partea spiridusilor... Ramse pe loc privind peisajul in continua miscare si asteptand sa o observe cineva.Nu avu de asteptat foarte mult deoarece imediat aparura 2 spiridusi cu tavele pline cu delicatese: " Doriti ceva domnisoara? Avem pregatit micul dejun, doriti sa il serviti? " o intrebara intr-un glas cei 2 spiridusi foarte amabili. Mary ramase uimita de comportamentul lor si ii dadura lacrimile luandu-i pur si simplu in brate cu tavi cu tot: " Nu vreau nimic... Of... spiridusilor, nu e nevoie sa va purtati asa. Spuneti-mi Mary, sunt doar o eleva" Lasandu-i jos pe spiridusi acestia ii raspunsera derutati: " Noi Walvy" " Si Elvy" " Spiridusi buni, noi am vrut sa ajutam pe domnisoara" " Adica pe Mary" Mary ii mai privi cateva secunde cu ochii luminosi plini de lacrimi fara sa spuna nimic, emotionata de comportamentul lor, apoi sa hotari sa le vorbeasca: " Eu am venit aici sa vorbesc cu voi. Am fost de multe ori aici pentru a discuta cu prietenii vostri, care sunt si prietenii mei desigur. Sunt sefa organizatiei SPAS, adica Asociatia pentru Ajutorarea spiridusilor si as dori sa vorbesc cu voi cateva minute " " Noi vorbit cu placere cu Mary, dar noi avem treaba si trebuie plecat acum. Noi spiridusi buni si facut datoria." " Stati... mai stati putin, mi-ar placea sa mai vorbim, va rog... " Reusind sa ii convinga pe spiridusi Mary se aseza alaturi de ei la o masa dintr-un colt si incepura sa vobeasca. Deodata in bucatarie aparu un alt elev, care se indrepta chiar spre masuta lor. OOC: Vreau sa fie un topic serios asa ca va rog, fara glume... [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Misiune SPAS - by Briana Brighton - 02 Nov 2008, 20:43
Re: Misiune SPAS - by Arianna Lovegood - 02 Nov 2008, 21:12
Re: Misiune SPAS - by Charlotte Ambrosine - 02 Nov 2008, 21:33
Re: Misiune SPAS - by Hermione McGonagall - 03 Nov 2008, 03:28
Re: Misiune SPAS - by Briana Brighton - 07 Nov 2008, 19:59
Re: Misiune SPAS - by Hermione McGonagall - 08 Nov 2008, 14:19
Re: Misiune SPAS - by Charlotte Ambrosine - 30 Jan 2009, 21:36