Prima ora
|
03 Nov 2008, 18:12
|||
|
|||
Cass alerga in josul coridorului ce ii parea acum mai lung decat oricand. Datorita bunavointei lui Peeves ce improsca tot ce-i statea in cale cu cerneala a pierdut mai bine de douazeci de minute incercand sa-i explice lui Filtch ca de fapt ea nu avusese nicio legatura cu "schimbarea de look" a Doamnei Norris si ca singurul vinovat era de fapt fantoma pusa pe glume (ce avuse bunavointa sa vopsesca bietul animal in verde). Ajungand in sfarsit in fata usii, batu de trei ori si apoi intra.
"Buna seara domnule profesor. Imi cer iertare pentru intarziere. Pot trece la loc?" Profesorul incuvinta si fata se aseza in cea de-a doua banca de langa geam. "Halal prima impresie am facut si eu!" gandi ea in timp ce isi scotea pe banca o penita si ceea ce a mai ramas din calimara ei cu cerneala. Privind in jur intelese ce are de facut. Isi nota repede pe foaie cati matematicieni isi aminti apoi ridica mana cerand permisiune sa vorbeasca si primind incuviintarea, zise: " Din cate imi pot aminti dintre matematicenii incuiati de seama fac parte urmatorii: Gaizka Bikendi, Domitian Alesander, Russel Sony, Tayler Benson, Alma Carola si Archie Jervis iar dintre matematicienii vrajitori: Archimedes Quintillus, Vladimir Zlatan, Aquila Carolus, Jeannie Morgan Raylene, Kiefer Keira, Darcey Edna, Royston Anatolius, Egbert Harding ,etc." Apoi zambind usurata lua loc asteptand reactia profesorului. " On that unforgettable starless night, I could see my past dissolving, my future penciled right in front of me and my eternal present sealed in the shell of time, which I'm so bonded with..."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Prima ora - by Edward Kiranov - 17 Oct 2008, 21:22
Re: Prima ora - by Alicia Isabelle Blake - 18 Oct 2008, 07:52
Re: Prima ora - by Kennya Allen - 18 Oct 2008, 08:28
Re: Prima ora - by Hermione McGonagall - 20 Oct 2008, 21:38
Re: Prima ora - by Within Temptation - 21 Oct 2008, 17:05
Re: Prima ora - by Edward Kiranov - 21 Oct 2008, 18:44
Re: Prima ora - by Alicia Isabelle Blake - 22 Oct 2008, 08:10