Povesti langa lac ( Concurs RPG )
|
04 Nov 2008, 21:05
|||
|
|||
Hermione nu stia ce sa faca sau de la ce sa se gandeasca.Ii veni o idee.Parea o prostie dar totusi ii impartasi ideea Annyei:
"Eu zic sa plecam de aici.Mergem tiptil,tiptil pana le iesirea din padure.Acolo o luam la fuga pana in castel si nu ne mai uitam inapoi." "Esti nebuna?si daca vom fi descoperite?Daca dam nas in nas cu aceasta creatura?Crezi ca vei mai ajunge la castel?Si acolo ce vom face?Vom sta pur si simpli?"o bombarda Anny pe Hermione cu intrebari. "Stiu ca pare prostesc,dar nu putem ramane aici pana dimineata.Crezi ca monstrul ne va ocoli?Ne va simti mirosul,sau poate o sa ne vada si ce am facut.Plus ca daca stam ne va lua somnul,pe cand daca vom merge,alerga,eventual lupta vom putea ramane in actiune." "Imi este teama!" "Stiu!Si mie,dar nu putem ramane aici." "Crezi ca este bine?" "Da!" spuse Hermione cu hotarare. Astfel fatele iesira din ascunzatoare.Totusi o idee aparent buna,se transforma rapid intr-un cosmar.Dupa trei pasi o creatura ingrozitoare le aparura fetelor in cale.Avea ochii rosii,era acoperit de blana maronie si umbla pe 2 piciore.Nu era altceva decat un varcolac. Anny icni si incepu sa tremure ca varga de teama.Hermione ramasese pironita in pamant cu ochii cat cepele atintiti spre varcolac.Acesta urla,iar fetele inghetara. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Priam vraja esuata langa lac | Oliver C.S. Queen | 34 | 5,396 |
07 Oct 2010, 20:28 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dragostea invinge [concurs rpg] | Shayera Holl | 6 | 1,482 |
23 Nov 2008, 11:17 Last Post: Shayera Holl |
|
Soapte.. [x] [Concurs] | Denis D. Diggory | 5 | 1,350 |