Povesti langa lac ( Concurs RPG )
|
08 Nov 2008, 22:16
|||
|
|||
Hermione nu raspunse.Se uita la cer si nu intelegea cum de a ajuns acolo.
"Unde suntem?Am ajuns in paradis?" "Nu.Suntem la marginea padurii." Atunci Hermione isi aminti tot ce se intamplase inseara asta.Incerca sa se ridice,dar ceva o tinea la spate.Stia ca era zgarietura facuta de creatura. "Catelul..." "Este aici.Dar nu este bine.Are nevoie de ingrijiri medicale." "Haide sa il ajutam."spuse Hermione tremurand de durere.Se ridica destul de greu,dar reusi.Mersera greoi pana in castel. "Dar cum am iesit?" "Centaurul ne-a adus.Era tare suparat.Am impresia ca te cunoaste." "Nu cred.Eu una nu cunosc nici un centaur." Ajunsera in aripa spitalului.Asistenta citea ziarul din acea zi.Cand ridica privirea... "Fetelor.Ce s-a intamplat?" Cand o vazu pe Hermione asistenta o puse pe pat si ii administra cateva potiuni,spuse cateva vraji,iar ranile fura indepartate. "Puteti face ceva si pentru el?" Dupa o examinare mai amanuntita asistenta se intoarse spre fete si le spuse cu un glas stins. "Ma tem,fetelor ca nu mai am nimic de facut.A murit." Hermionei ii cazu cerul in cap.Tremura de suparare si de tristete.Anny incepu sa planga. Asistenta le culca pe fete acolo.Anny adormi imediat,dar Hermione desi era extenuata nu putu sa doarma.Plangea in cearsaf dupa micutul puisor.Isi promisese ca nu il va lasa sa piara,dar nu reusi sa se tina de cuvant. A doua zi fata mergea cu privirea in jos candindu-se la acel sufletel. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Priam vraja esuata langa lac | Oliver C.S. Queen | 34 | 5,396 |
07 Oct 2010, 20:28 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dragostea invinge [concurs rpg] | Shayera Holl | 6 | 1,482 |
23 Nov 2008, 11:17 Last Post: Shayera Holl |
|
Soapte.. [x] [Concurs] | Denis D. Diggory | 5 | 1,350 |