Thread Closed 
Povesti langa lac ( Concurs RPG )
09 Nov 2008, 13:03
Fetele isi petrecura sambata fericite.Vorbeau si se gandeau ce s-ar intampla daca intalnirea cu acea creatura nu ar fi existat.Daca centaurul nu ar fi venit.Dimineata trecu repede,iar fetele credeau ca nimeni nu aflase de mica lor iesire de noapte.Insa la masa de pranz,directorul se apropie de ele si le spuse fetelor sa vine in biroul sau.
"Ce cautati in Padurea Interzisa aseara?"intreba directorul calm.
"Aaaaa...paaaai,doream saaa ne...plimbam.Da,sa ne plimbam."incepu Hermione nesigura ca directorul va crede.
"Sa va plimbati!Atunci de ce esti ranita pe spate,domnisoara Hermione?"
"Pai...ne-am intalnit cu un varcolc."
"Stiu!"tipa directorul,iar fetele traserira."Noroc ca centaurul v-a salvat,altfel ai fi fost moarta.Multumita fratelui tau Hermione."
"Poftim?"
"Da.Varcolacul care era sa va omoare pe amndoua era fratele tau."
Hermione ramasese cu gura cascata.Centaurul ii omorase fratele.Era suparata,dar mai suparata era pe fratele ei care incerca sa le omoare.Dar acesta era transformat...NU mai stia care era bun si care era rau.Era confuza.Incepu sa tremure.
"Imi pare rau!Am sa va scad cate 10 puncte la amendoua.Stiti ca nu aveti voie in Padurea Interzisa."termina directorul conversatia.
Fetele se despartira.Amandoua o laura pe coridoare diferite.Mai tarziu Anny o gasi pe Hermione la lac privind cu ochii inlacrimati in zare.In mana avea o lumanare.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Povesti langa lac ( Concurs RPG ) - by Hermione McGonagall - 09 Nov 2008, 13:03

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Priam vraja esuata langa lac Oliver C.S. Queen 34 5,396 07 Oct 2010, 20:28
Last Post: Raizen Isildur
  Dragostea invinge [concurs rpg] Shayera Holl 6 1,482 23 Nov 2008, 11:17
Last Post: Shayera Holl
  Soapte.. [x] [Concurs] Denis D. Diggory 5 1,350 07 Nov 2008, 23:03
Last Post: Ginny Malfoy
  primul sarut de langa lac Hermione Potter 23 5,020 28 Jul 2008, 11:16
Last Post: Ada McNair
  Langa Lac Adrian Richard 14 3,359 23 Dec 2007, 13:43
Last Post: Lyra Dust