Topiti intr-o singura inima
|
09 Nov 2008, 13:17
|||
|
|||
" M-am asteptat la mai mult din partea voastra... " continua batranul vrajitor. "Dar fie cum vreti voi... din cate stiu eu nu exista reguli cu privire la relatiile dintre profesori si elevi."
Acestea fiind spuse, Dumbledore iesi din sala de clasa salutandu-i. Kennya avea privirea in pamant evitand ochii lui Raizen. Acesta pasi galant spre ea si o lua in brate. Ii cuprinse obrajii de foc in palme si o saruta pasional, cerandu-si astfel scuze pentru fuga sa din Sala Trofeelor. Ea ii raspunse la provocare si incepura sa se sarute si sa se mangaie tandru... Dupa cateva minute iesira, tinandu-se de mana, din sala de curs. Se indreptara,apoi, spre lac, discutand despre intamplarile petrecute in acea zi. Elevii intorceau capul dupa ei, uimiti de ce vedeau. Peste tot se auzeau numai exclamatii de uimire, soapte si chicoteli. Baiatul ii ignora pe toti vazandu-si de discutia cu viperina. Si ea era indiferenta la ce se intampla in jur, fiind fericita ca in sfarsit era impreuna cu Raizen. Ajunsera in scurt timp pe marginea Lacului unde se intinsera unul langa altul pe nisipul rece si umed. Soarele se pregatea sa apuna, revarsandu-si lumina slaba pe fetele celor doi indragostiti. Luna se vedea si ea undeva pe cer, gata sa domine cerul. Valurile sclipeau in lumina aceea de vis, spargandu-se de stancile aruncate la intamplare pe tarmul lacului. "E superb !" zise fata lasandu-se cuprinsa in brate de Raizen. In jurul lor nu mai erau decat doi-trei elevi rataciti, restul fiind in castel la caldure. Profitand de imprejurari, cei doi incepura se sa joace ca doi copii mici alergand unul dupa altul pe tarmul lacului. Se opreau sa se odihneasca din cand incand, scapandu-le cate-un sarut. La un moment dat, Kennya avu intentia de a intra in apa, insa Raizen o prinse repede incepand sa rada si amintindu-i ca nu sunt la mare, ci pe tarmul unui lac plin de primejdii. Kenna incepu sa rada si ea de propria-i intentie. Intr-un final se asezara gafaind pe jos. Raizen ii mangaie bland parul viperinei, privind-o permanent, cuprins de vraja trupului ei. Adormira imbratisati, invaluiti de intunericul de punea stapanire pe domeniile de la Hogwarts. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|