Primul numar
|
09 Nov 2008, 17:34
|||
|
|||
Photochop? nu sunt prea priceputa... dar ma descurc cat de cat, tu?
asa, deci, sa-ti arati niste interviuri luate de mine(o sa fac probabil dublu post, asa ca scuze de pe acum ![]() Deci: Raizen Isildur: -Numele real Alex. -Cate ceva despre ce fel de carti iti palce sa citesti Pai, in general Fantasy, SF, Adventure. -Cate ceva despre muzica pe care o asculti Rap, RnB, Metal. -Ce te-a facut sa accepti functia de administrator? Am iubit, iubesc si voi iubi acest forum. Ma bucur foarte mult ca mi s-a oferit sansa sa contribui la istoria lui intr-un mod mai...profund. -Cam ce parere ai despre membrii forumului? Extraordinari. Am cunoscut aici o multime de persoane minunate. Daca ar mai fii si activi ar fii perfect -Ce te-a inspirat in alegerea numelui pentru personajul tau? Iubirea pentr Yu Yu Hakusho si Lotr. -Ai vrut mereu ca Raizen sa fie la ODS sau ti-ai fi dorit o alta casa pentru el? La inceput am vrut Cercetasi, pt ca si Harry era acolo[], dar apoi mi-am dat seama ca ODS este perfecta pt mine. -Ai avut inca de la incpeut o personalitate clara pentru Raizen sau ai schimbat-o pe parcurs? Personalitatea lui Raizen este si a mea. Raizen e acelasi de cand il stiu eu pt personaj: -Ce te-a facut sa alegi ca scoala Hogwartsul? Am auzit o multime de povesti despre Hogwarts. Am auzit ca profesorii sunt excelenti, elevii super de treaba[true], iar scoala este "dotata". Asa ca am ales Hogwarts. Acum ca sunt aici mi se pare si mai bine organizat decat Durmstrang, la care am fost un an elev. -Cam ce ti-ai dori sa ajungi dupa absolvire? Ei bine, as dori sa calatoresc prin toata lumea impreuna cu Nosgoth pentru a afla secretele elfior de mult pierduti. Ca profesie..cred ca as vrea sa lucrez la Gringotts. -Ce parere ai despre persoanele din scoala? Excelenta. Mi-am facut o multime de prieteni aici, si apreciez asta. -Ti s-a parut greu sa te integrezi printe colegii tai? Da, la inceput destul de greu. Insa, cumva, habar n-am cum, am reusit sa ma integrez, destul de bine zic eu ![]() -Ti-ai facut preteni? Da, prieteni foarte buni precum Lyra Dust[], Kennya Slytherin[], Ginny, Ada, Nosgoth. -Dar dusmani? Da, mi-am facut si din-astia. Trecem peste asta va rog -Ce ne poti spune despre relatiile tale cu fetele? Ai o prietena, sau iti place de cineva? Da, am o prietena. O cheama Eowyn Arya si este singura elfa ramasa din rasa sa. Este superba si o besk mult de tot. -Ce parere ai despre orele de curs? Eh, aici...ma rog...ar prinde bine mai multe lectii. Insa cele care sunt deja sunt foarte bune. -Ai vrea sa le transmiti ceva celor din scoala? "Nu parasiti Hogwarts-ul ! NEVER !" _______________________________________ Ginny Di Hahalina Numele real Cristiana. Cate ceva despre ce fel de carti iti place sa citesti Intotdeauna mi'au placut romanele SF sau de aventuri. Pe langa Harry Potter, alte carti pe care le consider frumoase sunt, de exemplu, Luminile Nordului, Secretul castelului Cant, Fetita celei de a sasea luni, Copii Lampii Fermecate. Cate ceva despre muzica pe care o asculti In general, cam de toate. Imi place rock'ul, in special Linkin Park sau Emilie Autumn. Ce te-a facut sa accepti functia de sef de casa la Astropufi? Hmm. Pe moment, trebuie sa spun ca nu mi s'a parut prea important, dar acum m'am atasat de Astropufi si imi place foarte mult sa fiu sefa de casa. Am vrut sa incerc ceva nou, sa vad daca ma descurc in aceasta functie. Cam ce parere ai despre membrii forumului? Depinde. Despre anumiti membrii am o parere buna, chiar foarte buna, dar pe unii ii inghit mai greu; pe majoritatea membrilor nu ii cunosc si nu i'am cunoscut niciodata. Ce te-a inspirat in alegerea numelui pentru personajul tau? Am vrut ceva care sa ma reprezinte. La Ginny, prenumele meu de pe forum de cand ma stiu, nu am vrut sa renunt, si pentru ca sunt mandra ca sunt o Hahalina, am ales ceva in legatura cu aceasta. Ai vrut mereu ca Ginny sa fie la Astropufi sau ti-ai fi dorit o alta casa pentru ea? La inceput, imi doream mult sa fiu la Cercetasi sau Viperini, casele mele preferate. Odata cu acceptarea functiei de sefa de casa la Astropufi, am inceput sa privesc si partea plina a paharului: casa mea este cinstita, nobila, si nu am de ce sa nu'mi placa si sa nu fiu mandra ca fac parte din ea. Ai avut inca de la inceput o personalitate clara pentru Ginny sau ai schimbat-o pe parcurs? Cand mi'am prezentat personajul pentru prima oara, nu am spus prea multe despre ea. Acum putin timp i'am dat o forma definitiva, sau, cel putin, una mai complexa. S'ar putea sa ii mai schimb personalitatea pe parcurs. Ginny nu face decat sa fie o parte din mine; asa cum eram acum un an, asa am descris'o si pe ea. Acum, mi s'au schimbat gusturile, la fel s'a intamplat si cu Ginny. Ce te-a facut sa alegi ca scoala Hogwartsul? Tatal meu isi dorea sa ma trimita la Beauxbatons, despre care spunea ca e "mai de domnisoare". Dar, imediat ce am primit scrisoare de la Hogwarts, am fost atrasa de aceasta scoala si am reusit sa'l conving sa ma lase aici. Cam ce ti-ai dori sa ajungi dupa absolvire? In mod sigur, Auror. As putea spune ca deja m'am hotarat in aceasta privinta. Ce parere ai despre persoanele din scoala? Si buna, si rea, depinde de persoana. Ti s-a parut greu sa te integrezi printe colegii tai? Nu. M'am imprietenit destul de repede cu colegii mei. Ti-ai facut prieteni? Si frati chiar =] Am prieteni apropiati si printre piticii sustinatori de drepturile masinilor de spalat, veceurile din scoala, si, desigur, Lordul Smoala. Dar dusmani? "Dusmani" nu e chiar termenul potrivit. Persoane antipatice, da, e imposibil sa ma inteleg bine cu absolut toti. Ce ne poti spune despre relatiile tale cu baietii? Ai un prieten, sau iti place de cineva? Un hombre iubit si declarat, ar fi Harry Potter, dar intre noi fie vorba, niciodata nu renunt sa ma uit dupa alti frumusei de pe domeniu. Imi place sinceritatea si amuzamentul unui baiat. Ce parere ai despre orele de curs? Pot sa le tin piept. Supravietuiesc! Ai vrea sa le transmiti ceva celor din scoala? Viata se cere lungita cu inalte sperante. _________________________________________ Nereida Devon -Numele real: Alexandra dar toata lumea imi zice Ale -Cate ceva despre ce fel de carti iti palce sa citesti: Nu pot spune ca sunt o infocata a cititului dar imi face placere sa citesc o carte SF gen Harry Potter, carti psihologice precum German Psycho (chiar daca e putin mai horror) si bineinteles cartile horror, de preferinta cele scrise de Stephen King. -Cate ceva despre muzica pe care o asculti: Facand o lista cu genurile mele preferate, acestea ar fi cam: screamo, scene music, punk, goth, electronic, d'n'b, industrial, clubbing si musicals. -Ce te-a facut sa te inregistrezi poe acest forum, si sa continui sa activezi? : Ador Harry Potter si faptul ca aici ma pot refugia intr-o alta lume, si ma pot relaxa. Mai ales acum in ultima vreme cand sunt foarte presata de organizarea balului bobocilor, bacalaureatul si examenul Cambridge. -Cam ce parere ai despre membrii forumului? : Nu am ajuns din pacate sa ii cunosc pe toti in parte dar am ramas foarte placut suprinsa de cei pe care i-am cunoscut pana acum. -Ce te-a inspirat in alegerea numelui pentru personajul tau?: Sincera sa fiu, numele de Nereida mi-a venit pur si simplu...poate pentru simplul fapt ca are o rezonanta mai ciudata. Iar numele Devon suna putin mai macabru dar mi se parea ca se potriveste cu Nereida. -Ai vrut mereu ca Nereida sa fie la Viperini sau ti-ai fi dorit o alta casa pentru ea?: Din start am aspirat la Viperini deoarece este o casa puternica, acolo a fost si idolul meu, Voldemort, iar personalitatea mea se regaseste uneori in cea a viperinilor. -Ai avut inca de la incpeut o personalitate clara pentru Nereida sau ai schimbat-o pe parcurs? : Personalitatea Nereidei am conturat-o in general dupa propria personalitate. Eu si Nereida avem multe in comun. pt personaj: -Ce te-a facut sa alegi ca scoala Hogwartsul?: Pentru ca este singurul loc unde ne putem dezvolta abilitatile magice asa cum trebuie. -Cam ce ti-ai dori sa ajungi dupa absolvire?: Devoratoare ![]() -Ce parere ai despre persoanele din scoala?: Dupa cum am zis si mai sus, nu am facut cunostiinta in mod special cu foarte multe persoane...dar cele de pana acum sunt foarte ok. -Ti s-a parut greu sa te integrezi printe colegii tai?: Nu neaparat. Majoritatea sunt deschisi si m-au acceptat de la inceput. -Ti-ai facut preteni?: Da...pot spune ca da. Ginny (care poate e acum putin suparata pe mine), Kennya, Jade, intr-o oarecare masura si Nosgoth....etc -Dar dusmani?: Din cate stiu eu nu...dar oricum sincer nu prea ma intereseaza. Cine nu ma agreaza, sa nu vorbeasca cu mine si totul e ok. -Ce ne poti spune despre relatiile tale cu baietii? Ai un prieten, sau iti place de cineva?: Momentan am un prieten pe nume David, care e jucator de Vajhatz. -Ce parere ai despre orele de curs?: Interesante, din pacate nu foarte motivante...momentan... -Ai vrea sa le transmiti ceva celor din scoala?: Da, le transmit tuturor succes la N.O.V-uri si fetelor sa nu se ia de David __________________________________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Primul duel | Tom Ronald Smith | 1 | 1,323 |
05 Nov 2012, 16:06 Last Post: Isabella River |
|
Primul Duel | Ruben Yepp Slytherin | 15 | 3,484 |
29 Jan 2011, 12:57 Last Post: Starnia White |
|
Primul pas in castel | Ramona Neardow | 4 | 1,512 |