Primul numar
09 Nov 2008, 17:34
Ada McNair

-Numele real
Alexandra Florea
-Cate ceva despre ce fel de carti iti palce sa citesti
Pai. Se potrivesc cu firea mea. Eu sunt o fire pe care multa lume nu o poate intelege. Sunt imprevizibila. Pentru moment sunt foarte vesela si glumesc, iar in secunda doi, deja sunt bosumflata si stau in banca mea. Ca si cartile S.F. . Niciodata nu stii ce va urma. Astepti cu nerabdare urmatorul capitol pentru a iti satisface curiozitatea.

-Cate ceva despre muzica pe care o asculti
Pai eu si cu firea mea nebunatica, ma potrivesc de minune cu genul " metal "(sunt sigura ca ati auzit) pe care obisnuiesc sa il ascult. Mi se pare foarte linistitor pentru mine, chiar daca altora li se pare doar o pierdere de timp, si ca te alegi si cu o durere de cap. Sincer, asta este muzica care imi place.

-Ce te-a facut sa accepti functia de sef de casa la ODS?
Heh... Pai nu prea am avut nimic de spus. Am intrat pursi simplu intr-o zi pe forum si vad scris acolo: "Sef de casa -- Rowena Ravenclaw"
Am fost foarte fericita, desi m-am gandit ca " Of.. alte treburi " dar, pana la urma nu am avut ce face, si am ramas. Ce-i drept , inseamna foarte mult pentru mine, deoarece ODS a devenit casa mea de suflet. Pe multe dar multe forumuri, am picat mereu la ODS, ODS ,ODS. Am prins chiar drag de casa asta, si sunt mandra de functia ce imi revine.

-Cam ce parere ai despre membrii forumului?
Fiecare om este asa cum e. Nu ai cum sa-i schimbi. Dar, ca sa va dau un raspuns mai clar, am o impresie foarte buna despre mai toti membrii forumului. Desi ma deranjeaza faptul ca unii nu sunt atat de activi. In rest, nimic.

-Ce te-a inspirat in alegerea numeluji pentru personajul tau?
Pai . Numele de "Ada McNair" are o istorie foarte scurta. "Ada" vine de la numele cu care toti ma poreclesc, chiar daca nu ma numesc asa. Car despre "McNair" , ma plimbam intr-o zi pe google, si am intrat pe un site, unde scria de Minsiterul Magiei. Undeva am gasit numele "McNair" si mi-a placut foarte mult, ceea ce m-a facut sa-l si adopt.

-Ai vrut mereu ca Ada sa fie la ODS sau ti-ai fi dorit o alta casa pentru ea?
Sincer, la inceput imi doream la Cercetasi, dar mai tarziu mi-am dat seama ca ODS mi se potriveste ca o manusa. Cum am mai spus, pe multe site-uri si forumuri am picat la ODS, si asta m-a facut sa imi dau seama, ca sunt predestinata casei acesteia. Pur si simplu, parca ma leaga ceva de ea.

-Ai avut inca de la incpeut o personalitate clara pentru Ada sau ai schimbat-o pe parcurs?
Pai, la inceput era o fata serioasa, care mai glumea si ea cate putin, pe urma inschimb, cand am inceput sa cunosc locurile, am inceput sa ii fac personalitatea mai zbuciumata, mai distrata, etc.

pt personaj:
-Ce te-a facut sa alegi ca scoala Hogwartsul?
Pai, Hogwartsul este cea mai renumita scoala de magie. Orice vrajitor si-ar dori sa ajunga acolo. Nu cred ca exista vreo unul care sa nu fie mandru ca a primit scrisoare de la Dumbledore, cum ca a fost acceptat in scoala de Farmece si Magii Hogwarts

-Cam ce ti-ai dori sa ajungi dupa absolvire?
Dorinta mea cea mai mare, ar fi sa ajung Sef la Departamentul Misterelor. Asta este ceea ce mi-as dori cel mai mult.

-Ce parere ai despre persoanele din scoala?
Persoanele din scoala sunt foarte dragute. Nu cred ca as avea ceva cu cineva. Am o impresie foarte buna. Desi pana la urma, fiecare este asa cum este. Nu pot comenta.

-Ti s-a parut greu sa te integrezi printe colegii tai?
Logic. Ca orice inceput. Tin minte ca nu aveam curajul sa vorbesc cu nimeni . Mi se parea ca fac totul gresit. Asta a fost, pana am descoperit noi prieteni, care mi-au deschis ochii si parca mi-au spus sa nu mai fiu atat de timida. Si acum , iata. Nu mai puteti scapa de mine.

-Ti-ai facut preteni?
Da. Unii sunt chiar foarte apropiati , si chiar tin la ei , desi in ultima vreme, nu prea am mai conversat. Trebuie sa ma revansez.

-Dar dusmani?
Nu stiu. Poate eu mi-am facut dusmani, dar cu siguranta, eu nu consider pe nimeni un dusman. Poate doar prieten.

-Ce ne poti spune despre relatiile tale cu baietii? Ai un prieten, sau iti place de cineva?
Huh . Pai in ultima vreme mi-am dat seama ca este o pierdere de timp sa mergi sa il cauti. Eu personal , astept baiatul potrivit la momentul potrivit. Nu ma avant niciodata. Probabil ca peste vreo 10 ani , imi voi gasi si eu perechea potrivita.

-Ce parere ai despre orele de curs?
Pai . Trebuie sa recunosc ca le-am cam neglijat in ultima vreme. Asta este . Nu prea ma omor eu cu facutul temelor, desi , va trebui odata si odata sa le fac. De-abia astept sa termin si anul 7 .

-Ai vrea sa le transmiti ceva celor din scoala?
Pai, as vrea sa le transmit, doar un " Scapati de scoala cat mai puteti , si nu va faceti temelee !!" .
Mesajul care il zic mereu fiecarui coleg.

Lyra Dust

-Numele real: Iulia Mihai
-Cate ceva despre ce fel de carti iti palce sa citesti: Imi plac in general cartiile S.F. sau Fantasy in special daca sunt cu magie. Ador toate cartiile legate de magie sau despre o alta lume.
-Cate ceva despre muzica pe care o asculti: Ascult R&B, pop, dance, putin punk. ^^
-Ce te-a facut sa creezi acest forum? Ideea mi-a veniut atunci cand am intrat pe un forum despre Witch. M-am gandit ca mi-ar placea sa am si eu un forum, dar despre Harry Potter. Si uite asa am cautat un host gratuit si am gasit topic-board.
-Ai intampinat anumite greutati de cand ai creat forumul pana acum? Sigur ca am intampinat de greutati... Chiar foarte multe. De aceea la inceputul forumului am rugat-o pe Ashley [ o membra mai veche de pe forum ] sa ma ajute cu bannerul. Apoi am apelat la Julia care sa ma ajute cu rangurile. Julia a fost foarte dragutza si m-a ajutat enorm. De aceea am decis sa o fac administratora. Am mai avut probleme si inca mai am. Eu nu sunt o experta in computere si de foarte multe ori nu stiu sa fac ceva, dar aici intervin Raizen si Kennya care ma ajuta ><
-Cam ce parere ai despre membrii forumului? Mi-am facut multi prieteni prin intermediul acestui forum dintre care uni la care tin foarte mult.
-Ce te-a inspirat in alegerea numelui pentru personajul tau? Numele personajului meu este luat dintr-o carte numita Luminile Nordului. Personajul principal al cartii este Lyra. Cat despre " Dust " pot spune ca m-am inspirat din aceeasi carte, aceasta avand legatura cu Praful magic.
-Ai vrut mereu ca Lyra sa fie la cercetasi sau ti-ai fi dorit o alta casa pentru ea? Imi place casa Cercetasi, dar chiar daca as fi fost sortata la orice alta casa, tot as fi fost mandra de casa la care as fi picat si as fi participat cat de mult posibil la toate activitatiile pentru a face puncte pentru casa.
-Ai avut inca de la incpeut o personalitate clara pentru Lyra sau ai schimbat-o pe parcurs? Lyra nu a aparut ca sa spun asa decat de o luna Eu cred ca ea este la fel ca si Ginny Potter [ fostul meu personaj ]. Mai bine zis nu am facut decat sa-mi schimb numele nu si personajul. Lyra nu este un personaj stabil. Ea se schimba odata cu mine pentru ca am vrut ca ea sa semene cat de mult posibil cu mine.

Personaj:
-Ce te-a facut sa alegi ca scoala Hogwartsul? Toti stramosii mei au invatat la Hogwarts si de aceea am ales si eu sa invatz aici. Deasemenea dupa cum se stie Hogwartsul este cea mai buna scoala de Vrajitorie.
-Cam ce ti-ai dori sa ajungi dupa absolvire? Imi place foarte mult Apararea contra magiei negre. De aceea cred ca as vrea sa devin Auror. Dar daca asta nu va fi posibil atunci voi dori sa lucrez undeva la Ministerul Magiei.
-Ce parere ai despre persoanele din scoala? Ma inteleg foarte bine cu majoritatea elevilor de aici. Deacoamdata nu am participat in nici un conflict si sper ca nici nu voi participa. ^^
-Ti s-a parut greu sa te integrezi printe colegii tai? Desi sunt o fire mai timida si retrasa atunci cand e vorba de persoane noi, m-am integrat destul de repede.
-Ti-ai facut preteni? Da. Mi-am facut o multime de prieteni.
-Dar dusmani? Momentan nu am nici un dusman. Ma inteleg bine cu majoritatea elevilor.
-Ce ne poti spune despre relatiile tale cu baietii? Ai un prieten, sau iti place de cineva? Am avut un prieten acum un an, pe Harry Potter, dar acum nu mai suntem impreuna. Momentan nu am prieten, dar imi place de cineva. ^^ [ ]
-Ce parere ai despre orele de curs? Orele de curs sunt foarte bine predate. De obicei ajung pe la toate doar ca nu apuc sa-mi fac si tema Sad
-Ai vrea sa le transmiti ceva celor din scoala? Da. Ma bucur enorm ca am avut ocazia sa cunosc niste persoane atata de speciale cu care sa ma inteleg atata de bine si sa invat atatea lucruri noi aici, la Hogwarts. Deasemenea ii multumesc Samanthei Ravenclaw pentru interviul acordat.

Cred ca mai am vreo cateva, da rmi-e lene sa le msi caut.
Sa mentionez ca linterviurile le-am luat acum vreo luna sau ceva asemanator?

[Image: ICONATOR_4c3ee6f5cf2d740988d5676a3e4f56ff.gif][Image: ICONATOR_921049c9f9f37ffd471384e6ef2186c8.gif][Image: ICONATOR_9f3310fc600ce17e700d79ff0326606d.jpg][Image: ICONATOR_9ab79c635a3d67112d298c0fa524a45c.png]
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Primul numar - by Stefanie A. Frauke - 09 Nov 2008, 13:38
Re: Primul numar - by Samantha Ravenclaw - 09 Nov 2008, 17:34
Re: Primul numar - by Samantha Ravenclaw - 09 Nov 2008, 17:34
Re: Primul numar - by Stefanie A. Frauke - 09 Nov 2008, 17:42
Re: Primul numar - by Samantha Ravenclaw - 09 Nov 2008, 17:52
Re: Primul numar - by Stefanie A. Frauke - 09 Nov 2008, 18:01
Re: Primul numar - by Stefanie A. Frauke - 09 Nov 2008, 18:41
Re: Primul numar - by Samantha Ravenclaw - 09 Nov 2008, 18:48
Re: Primul numar - by Stefanie A. Frauke - 09 Nov 2008, 18:52
Re: Primul numar - by Samantha Ravenclaw - 09 Nov 2008, 18:53