~!Sunete Ciudate!~
10 Nov 2008, 13:14
Prima oara nu observase pe nimeni dar apoi isi indrepta privirea spre fata care tocmai se asezase langa el .Nu o cunoastea deoarece era prima data cand o vedeat,dar trebuia sa recunoasca ca era foarte frumoasa.
"Buna" ii zambi scurt dupa care continua sa priveasca luna.
"Si totusi ..." nu stiam cum sa o intrebe fara sa o jigneasca "Tu" dupa care se opri putin"Esti noua pe aici?"intreba cu o fata timida,care ii absorbea frumusetea fetei.

Credea ca e singurul care se plimba de nebun noaptea in jurul lacului.Dar acuma cand o observase pe fata se simtea mai bine,nu mai era la fel de parasit .In spate din tufisurile magice se auzeau tot feluri de miscari,dar Edward le ignora,crezand ca sunt doar niste sobolani vorbitori ."Iti place sa te plimbi noaptea pe aici ,pe la lac?"intre el privindo pe fata in ochi.Ochii ei erau atat de frumos,inca parea ca se pierde intr-un lume unde intunericul nu exista,iar curcubeul stapanea cerul."Eu sunt Edward,Edward Kiranov,profesorul de Aritmantie de la Hogwarts,"dupa care ii zambi angelic ca un semn de prieteni.

Intre timp luna stapanea tot mai mult din imensul lac,care se asemana mai mult cu o mare,in special datorita sirenelor care te vrajeau de fiecare data cand le vedeai .Cerul era senin,iar stele luceau ,de parca ar fi fost mai fericite ca nicioda.Pentru prima data ,pe buzele lui Edward aparu un zambet,un zambet care nu semnifica nici ura nici tradarea.

ooc: Mi somn si de aia scriu tampeniiFinna

Nu accept Power Play in nici unul dintre topicurile in care postez si eu

[Image: unled2co.jpg]
Profesor "Grija Fata de Creaturile Magice"
Inscrieri|Reguli|Absentare Motivari
Lectia I
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
~!Sunete Ciudate!~ - by Edward Kiranov - 09 Nov 2008, 02:01
Re: ~!Sunete Ciudate!~ - by Stefanie A. Frauke - 09 Nov 2008, 10:50
Re: ~!Sunete Ciudate!~ - by Edward Kiranov - 10 Nov 2008, 13:14