Cadoul lui Myrtle de la fantome
10 Nov 2008, 19:54
Anny uitase complet de biblioteca. Ce bine ca ii aminti Hermione ! Fetele iesira din baia plina cu apa pe coridorul din nou pustiu. Anny inchise usor usa, gandindu`se ca daca se va inunda si holul Filch va face spume. Anny vazu un firisor de apa scurgandu`se din baie. Il privi speriata si o grabi pe Hermione.

"Tu ce faci la biblioteca? Eu am tema la Ierbologie .. " incheia Anny punand un zambet trist.

"Si eu la fel .. tema la Potiuni !" raspunse Hermione deloc incantata.

Totul se cufunda din nou in tacere. Acum fetele paseau pe niste trepte de marmura alba cu firisoare sangerii spre coridorul de la etajul de mai sus. Tablourile pareau destul de nelinistite. Anny auzi cum doua fete discutau despre o nunta .. Anny le privi mirate. Nunta?! Dar erau doar niste portrete .. Altii vorbeau despre mancare, sporturi, faceau gloume, radeau ... Atentia lui Anny a fost atrasa de un copil singur dintr`un alt tablou care ii aminti de Myrtle. Oare se opri din plans? Anny stia raspunsul, dar nu vroia sa se gandeasca la fata lui Filch cand vede coridorul inundat.
Fetele ajunsera la biblioteca si se despartira, fiecare ducandu`se sa caute cartile care le trebuiau.

"Pe curand!" zise Anny iar Hermione ii raspunse scurt.

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Cadoul lui Myrtle de la fantome - by Charlotte Ambrosine - 10 Nov 2008, 19:54

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  De ce Myrtle?! Ginny Anne Alden 11 3,934 25 Feb 2012, 23:38
Last Post: Nathan Vermont
  A day with Myrtle Ramona Neardow 8 2,446 10 Aug 2011, 19:14
Last Post: Ramona Neardow
  Intalnire cu Myrtle Bell Evans 30 5,752 07 Oct 2010, 16:07
Last Post: Raizen Isildur
  Un cadou pentru Myrtle Anaella L. Hathway 4 1,714 15 Aug 2010, 12:29
Last Post: Luna Slytherin