~!Sunete Ciudate!~
|
12 Nov 2008, 22:25
|||
|
|||
Spusese asta cu gandul sa-l faca sa mediteze putin la profesia ei, insa habar nu avea ce ii va iesi. Poate acesta se va gandi doar ca nu are meserie.. Pffu, pai, are. Oricum, e treaba lui ce va crede. Desi, ar fi foarte interesant daca el ar crede ca este o devoratoare sau ceva si mai malefic.
["Incantat de cunostinta.Nu te-ai gandit sa incerci sa devi un membru al staff-ului de la Hogwarts?"] Ha? Cum sa nu se gandeasca? Era visul ei cel mare, care va fi foarte putin probabil sa se implineasca. Privi cu o fata putin indiferenta in jur, intorcandu-se spre el. Ii examina cu atentie fata. Da, era sigura ce ii placea cel mai mult la el: ochii. Erau preeea frumosi. Adora ochii negrii si verzi. -Aaa.. Ba da. Oricum, sansele mele sa devin profesor sunt foarte mici. Il observa pe acesta cum se apropie usor de gura ei. Eh, frumos joc. Defapt si ei ii placea, asa, din cand in cand. Te puteai distra foarte bine.. Sau poate chiar va iesi ceva. Facu si ea acelasi lucru, inchinzdand ochii cand ii atinse buzele si forma un sarut. ooc: iti las tie "placerea" post scurt, dar am vazut ca pe forum sunt si mai scurte, deci nu-mi fac griji ^^ ![]() Si esti doar prea sus sa te mai aud Prea sus sa-ti simt parul ud Mult prea sus sa te mai vad Dar esti doar prea sus sa iti mai zambesc Prea sus sa te mai gasesc Mult prea sus dar nu-ndeajuns Sa nu te mai iubesc. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
~!Sunete Ciudate!~ - by Edward Kiranov - 09 Nov 2008, 02:01
Re: ~!Sunete Ciudate!~ - by Stefanie A. Frauke - 09 Nov 2008, 10:50
Re: ~!Sunete Ciudate!~ - by Edward Kiranov - 10 Nov 2008, 13:14
Re: ~!Sunete Ciudate!~ - by Stefanie A. Frauke - 10 Nov 2008, 18:15
Re: ~!Sunete Ciudate!~ - by Edward Kiranov - 11 Nov 2008, 23:35
Re: ~!Sunete Ciudate!~ - by Stefanie A. Frauke - 12 Nov 2008, 22:25
|