Un singur drum.
13 Nov 2008, 18:45
ooc: cred ca o sa fie cam ciudat, avand in vedere ca in postul tau Stef a vorbit foarte frumos iar in acesta va fi putin mai "nepoliticoasa".. Ceea ce va fi aici este, defapt, felul ei de a fi adevarat.

bic:
["Nu sunt un copil...am 18 ani...si ce fac aici ma priveste doar pe mine, fara sa fiu nepoliticoasa...."]

Eh, era adevarat ca avea dreptate. Dar totusi, ea vroia doar sa o intrebe asa.. Nu ca ar interesa-o. Din partea ei, putea sa se arunce de pe cea mai mare cladire din Lumea Vrajitorilor, ca tot nu o durea.

-Da, poate ai dreptate.. Dar totusi, crede-ma ca nu te-am obligat sa-mi raspunzi. Oricum, stiu cum e sa ai chef sa te distrezi, am avut si eu varsta ta.. Si trebuie sa recunosc ca nici acum nu sunt prea batrana, deci ma gandeam ca am putea-o face impreuna.. se opri pentru cateva secunde, stand putin pe ganduri, continuand. Distractia, ma refer.

Ii zambi, asteptand sa vada ce avea sa zica. Nu o durea deloc daca ii zicea ca vrea sa stea singura, o va intelege. Nu de alta, dar stia mult prea bine cum e sa vrei sa faci ceva putin mai "rau", iar altii care se baga, vrand sa te opreasca. E viata ta, ti-o traiesti cum vrei, o faci de cate ori vrei, cu cine vrei. Pe ea o doare'n cot de ce cred altii. Au timp sa o considere fitoasa, proasta, de treaba.. Sau altele, care le vin lor in cap. Pentru ea e doar Stefanie, Stef care a facut destule la varsta ei - poate prea multe.

[Image: sig.png]

Si esti doar prea sus sa te mai aud

Prea sus sa-ti simt parul ud

Mult prea sus sa te mai vad

Dar esti doar prea sus sa iti mai zambesc

Prea sus sa te mai gasesc

Mult prea sus dar nu-ndeajuns

Sa nu te mai iubesc
.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread