Povesti langa lac ( Concurs RPG )
|
13 Nov 2008, 21:23
|||
|
|||
Pe drum Hermione se simtea tot mai rau.Ametise si avea o senzatie de lesin ingrozitoare.Se aseja pe podea si astepta sa isi revina.Insa cand se ridica lesina.Anny era speriata.Nu stia ce sa faca.Noroc ca tocmai atunci trecu pe acolo un profesor.
Dupa vreo jumatate de ora Hermione se trezi intinsa pe un pat in Aripa Spitalului.Dupa ce se obisnui cu lumina observa ca nu era singura.Domnul director,doamna profesoara de Transfigurari,asistenta si Anny statea si asteptau sa isi revina.Directorul ceru sa vorbeasca cu fata singur. "Stiu ca ati fost in padurea interzisa si asta o stiti si voi.Se pare ca ai fost zgariata de un varcolac.Ei bine simtomele sunt mult mai usoare decat in cazul in care ai fi fost muscata.Nu te transformi in varcolac,dar mereu vei fi atrasa de luna plina.Vei simti nevoia sa alergi,sa te uiti la luna plina.Vei fi tinuta sub observatie ca sa nu apara si alte simtome."iii explica domnul directo Hermionei. "Si care ar fi acele?" "Nu iti voi spune pentru ca te vei speria.Daca vor aparea ti le voi spune.Acum am sa te las cu domnisoara Mithrandir." Directorul pleca impreuna cu profesoara.Anny veni langa Hermione. "Cum te simti?" "Bine!Destul de ametita dar bine!" "Sper ca nu e din vina mea!" "Nu!Este din vina...Fratelui meu"spuse Hermione cu lacrimi in ochi. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Priam vraja esuata langa lac | Oliver C.S. Queen | 34 | 5,396 |
07 Oct 2010, 20:28 Last Post: Raizen Isildur |
|
Dragostea invinge [concurs rpg] | Shayera Holl | 6 | 1,482 |
23 Nov 2008, 11:17 Last Post: Shayera Holl |
|
Soapte.. [x] [Concurs] | Denis D. Diggory | 5 | 1,350 |