Another fresh start
|
13 Nov 2008, 21:34
|||
|
|||
Nereida statea lasata pe spate intr-un fotoliu de langa semineu. Isi dorise foarte mult sa fie noul lider al devoratorilor dar poate era mai bine asa...adica. desi avea sange rece, inca nu avea experienta necesara de a conduce si de a lua decizii atat de grele. Se ridica si se aseza la masa alaturi de femeia bruneta. Aceasta ii arunca o privire care spunea "iti vine sa crezi cine ia locul Lordului Intunecat?". Nereida intelese privirea dar expresia ei ramase neschimbata. Isi focaliza atentia asupra Samanthei.
"Vreau sa aud idei...solutii...planuri...." zise Samantha. Linistea monumentala se combina cu socul si revolta interioara a devoratorilor care nu intelegeau de ce tocmai ea era aleasa. Samantha incepu sa rada brusc. "Inteleg...asta e mica voastra revolta...incercarea voastra de a nega conducerea mea. Tacerea voastra e menita sa arate ca nu am autoritate....Ei bine...nu ma tem sa ucid si daca ma obligati o voi face fara remuscari. E clar? Mai bine colaborati...." spuse ea rece si batjocoritor. Un devorator se ridica rapid in picioare si incepu sa strige. "Cine esti tu sa vi in locul Lordului? Eu i-am fost fidel ani de zile...pe cand tu erai pe nicaieri!! Unde ai fost cand Lordul era slabit?? UNDE AI..." Un jet de lumina verde il lovi in piept pe barbatul care se prabusi pe podea fara suflare. Samantha isi returna bagheta in buzunar si privi cu satisfactie fetele speriate ale celorlalti. "Sa va lamuresc. Lordul mi-a dat mie si numai mie o misiune speciala pe care voi sunteti nedemni si prea nesemnificativi ca sa o stiti. Lordul a avut incredere in mine...si daca va indoiti de mine, va indoiti de el. Mai obiecteaza cineva?" Nereida se ridica in picioare. Pret de o secunda Samantha se simti oarecum ciudat....tocmai Nereida? "Toti cei care se indoiesc de Lordul Intunecat sau de Samantha merita sa moara. Nici unul dintre ei nu este vrednic sa fie numit devorator. Ani de zile ati luptat pentru un scop!! Lordul era cel care ne coordona...acum nu mai e...dar scopul ramane acelasi: sa curatam lumea de sange-mal!! CE CONTEAZA CINE TRAGE SFORILE?? AVEM ACELASI SCOP NENOROCIT!!" striga Nereida si tranti pumnul in masa. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Another fresh start - by Samantha Ravenclaw - 09 Nov 2008, 19:31
Re: Another fresh start - by Nereida Devon - 13 Nov 2008, 21:34
Re: Another fresh start - by Kennya Allen - 13 Nov 2008, 21:58
Re: Another fresh start - by Stefanie A. Frauke - 14 Nov 2008, 19:29
Re: Another fresh start - by Nereida Devon - 14 Nov 2008, 22:14
Re: Another fresh start - by Stefanie A. Frauke - 15 Nov 2008, 11:59
Re: Another fresh start - by Samantha Ravenclaw - 16 Nov 2008, 18:40
Re: Another fresh start - by Hercule Stone - 17 Nov 2008, 19:44