When you were small
|
14 Nov 2008, 00:02
|||
|
|||
Oh.. bunica intotdeauna se lauda ca am fost cel mai frumos bebe din maternitate, si ca mereu cand se plimba cu mine o oprea lumea si intreba de mine =] eeh, aveam parul brunet si cret si ochii albastrii :-> =]
Ah stiu.. era sa mor in maternitate.. ma strangula o tipa proasta rau de'acolo. Adica era atat de tampita ca nu vedea ca ma strangea chestia aia care mi'o pusese la gat. Si bine ca a fost bunica acolo ![]() Imi amintesc cat de cuminte eram :-> si pofticioasa =] intotdeauna intrebam daca "pot sa iau asta?" sau "pot sa iau aia?". La gradinita ![]() La gradi [il certam mereu pe tati ca zicea "gradinita" in loc de "gradi" =)] eram un grup de 3 fete.. eu, Claudia si inca o fatwca al carui nume nu prea mi'l mai amintesc. Eu si Clau eram cele mai bune prietene. Si apoi, cand ea a ramas la gradinita inca un an [parca..] si eu am trecut la scoala, am pastrat legatura. Dar acum nush.. nu am mai vorbit de cativa ani. Spre deosebire de gradinita, la scoala nu am avut niciodata si nici acum nu am un best friend. In clasa I am fost prietena cu una, Alexandra, care mai mult profita din prietenia asta.. la jumatatea clasei a doua m'am mutat.. si pana in clasa a treia, de la noua scoala am fost prietena buna cu una, Adriana, pe care in clasa a patra am ajuns sa o urasc, si acum imi e indiferenta. Pur si simplu motivul e prea idiot. Am fost geloasa ca baiatul de care imi placea mie se dadea la ea, care in fiecare zi venea la scoala imbracata ca de discoteca. Ma rog. De fapt nu o suportam pentru caracterul ei de rasfatata =] Mi'e dor de gradinita:-< cand primeam buline si eu luam cate 5 pe zi.. cand nu aveam tema, sau aveam de colorat.. cand nu eram stresata cu teste de'astea grele, doar calcule pana in 20 [eventual tot de calculat ne dadea o culoare pentru niste numere, un desen si niste calcule pe fiecare portiune ce era de colorat.. si noi calculam ce era acolo si coloram cu culoarea ce corespundea numarului gasit].. si mai ales.. cand traia tata si ma ducea la gradinita ![]() ![]() Cred ca am scris multicel =] uhm, daca e, pozez fotografiile vechi si le pun aici mai intai sa gasesc cutiile si albumele vechi cu poze si sa imi dea sor'mea aparatul de fotografiat de vreo 4 ani incoace nu am nici'o poza [din aia ce o poti pipai, nu astea de pe net] cu mine =] |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|