Sex, bani si droguri. [+18]
14 Nov 2008, 23:08
Pai mna.. nu e o gluma =] e un fic adevarat.. bine, putin pervers. Putin mai mult. Si mai mult ^Smile^
Citeste cine vrea Blush adica nah.. nu e nimeni impuscat daca nu citesteFinna
Btw, avertismentul legat de varsta sta cumine alaturi de titlu, asa ca oricine stie de la inceput ca ori e un fic mai pervers, ori unul extrem de horror, ori unul cu crime sau chestii de'astea. Avand in vedere ca s'asa nimeni nu tine cont de varsta, nici nu ar mai trebui sa pun avertismenul, dar totusi este necesar. De exemplu, daca ar fi un fic despre fetele care lucreaza la un bordel, cu fraze de genul "a urmat o noapte plina de pasiune", nu prea e nevoie de avertisment. Caci nu e mare lucru. Dar in ficul asta sunt descrise si scenele de sex. Mai se baga si droguri pe aici.
Stiu, stiu, si eu sunt destul de mica pentru ficuri de'astea =] dar noah.. Ma rog, daca vrei sa stii, povestea este per ansamblu despre prostituate si trafic de droguri. Stiu, suna vulgar Blush

Asa. Cat despre urmatoarea parte, probabil ultima din capitolul I, cred ca va fi postata duminica. Sau in seara asta, dar sunt putine sanse. Ca maine trebuie sa merg la Craiova sa dau un concurs.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Sex, bani si droguri. [+18] - by Ginny Malfoy - 08 Nov 2008, 13:33
Re: Sex, bani si droguri. [+18] - by No name - 09 Nov 2008, 04:17
Re: Sex, bani si droguri. [+18] - by No name - 09 Nov 2008, 13:50
Re: Sex, bani si droguri. [+18] - by No name - 11 Nov 2008, 20:33
Re: Sex, bani si droguri. [+18] - by Ginny Malfoy - 14 Nov 2008, 23:08
Re: Sex, bani si droguri. [+18] - by Chloe Wai - 02 Jan 2009, 22:58

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  ~Faima,Bani si Dans~ Dianne D. McLarren 24 3,619 24 Dec 2010, 23:46