Rapirea (in stil Hahalinesc)
|
15 Nov 2008, 00:47
|||
|
|||
Era o dimineata nenorocita la Hogwarts. Elizabeth Swann se plimba amuzata - nici ea nu stia de ce rade - pe langa castel. Soarele se incrunta nervos catre norii ce-i acopereau obrajii aia imbujorati, iar norii radeau de el. Poate ca de asta radea Elizabeth, desi nu avea cum sa stie ce face soarele cu norii. Deodata, de nicaieri, in fata ei se opri brusc o nenorocire. A, era Hahalina Junior.
"Hahalinooo!" spuse Elizabeth cu dragoste, imbratisand-o atat de strans pe Hahalina, incat acesteia ii pocnira niste oase. "Elizabeeth!!!" zise si Hahalina, iar rolurile se inversasera. "Ce dracu' faci aici?" o intreba Elizabeth pe nenorocirea ei. "Eh ... uite ... ce sa fac? Incerc s-o gasesc pe Miss Perversitate ca sa ma invete si pe mine cum sa clocesc un ou." raspunse fatha, facand o fata de genul - -. "Numai frigidere fac. Uite, acum l-am mai scos si pe asta. Unu' cu buline albastre. Da' ii asa dragut ca o sa-l las sa-si cumpere un bax de prezervative." termina ea, schimbandu-si vocea intr-una indragostita. "Yuuuy. Frigider cu buline albastre. Ador frigiderele cu buline albastre. Si ... cum il cheama?" "Kalorifer de Hahalin Viatnez. Kalorifer e numele mic. Mi-a placut asa de mult... Chiar am o aventura cu unu' pe care il cheama calorifer, dar nu mai spune la nime. De Hahalin e numele meu, dar cum e fecior, l-am pus la masculin, sa fie mai barbateste. Si viatnez e asa ... de chichi. Sa sune mai bine. Ei ... ce zici de fiu'-meo?" raspunse Hahalina entuziasma. "Oioioi! Ce nume frumos! Sa ai noroc de el. Si daca are ceva problee ... stii tu ... cu fethele, nu ezita sa ma-ntrebi. Sau pe sora-mea, doar suntem cele mai nenorocite perversitati." Chiar atunci, de habar n-am de unde, aparu, ca o perversitate normala pentru celelalte perversitati, Bella Swan. [img(450px,250px):]http://i36.tinypic.com/2pzfwc3.jpg[/img]
Slytherin rullez! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Rapirea (in stil Hahalinesc) - by Elizabeth Swann - 15 Nov 2008, 00:47
Re: Rapirea (in stil Hahalinesc) - by Shayera Holl - 15 Nov 2008, 13:02
Re: Rapirea (in stil Hahalinesc) - by Elizabeth Swann - 15 Nov 2008, 13:51
Re: Rapirea (in stil Hahalinesc) - by Shayera Holl - 15 Nov 2008, 13:58
Re: Rapirea (in stil Hahalinesc) - by Elizabeth Swann - 17 Nov 2008, 00:25
Re: Rapirea (in stil Hahalinesc) - by Shayera Holl - 17 Nov 2008, 12:48
|