Rapirea (in stil Hahalinesc)
15 Nov 2008, 13:51
Dupa 24573 de secunde, Bella isi aminti ca uitase ceva ce nu trebuia sa uite:
"Soroo. Am uitat ceva ce nu trebuia sa uit." spuse Bella.
"Ce ai uitat si nu trebuia sa uiti, iar acum sa speram ca ti-ai amintit?" intreba Elizabeth.
"Mi-am amintit! Cum sa nu-mi amintesc? Miss Perversitate isi aminteste intotdeauna ce trebuie sa spuna." se mandri fata.
"Atunci zi."
" ... Aa ... am uitat."
se facu Bella mica.
"Stai ca nu am priceput: ai uitat ceva ce nu trebuia sa uiti, apoi ti-ai amintit, iar acum ai uitat din nou?" facu Elizabeth.
"Exact. Aaa ... stai. Iar mi-am amintit: a trimis mama o scrisoare." mai zise cercetasa, aratandu-i surorii sale un pergament mototolit si vai-de-el.

"Draga Bella si Elizabeth,

Ce mai faceti? Cum e la voi? La noi e rau. Dean a disparut. Doamne Dumnezeule si Maria Maica PreaSfanta si Curata, de ce eu? De ce el? De ce noi? A disparut asa, peste noapte ... sper ca nu l-au rapit extraterestrii sau, si mai rau, furnicile. Cautati-l si-n buda daca trebuie, doar sa mi-l aduceti inapoi pe secsosul meu Dean! Va rog! Va implor! Pliz! etc. E prea naspa noptile fara el. In rest, numai bine si zile nenorocite la Howarts!

PS: Il vreau inapoi pe Dean si prezervativele lui!!!

Cu nenorociri,
Shyna Swan."

Elizabeth termina de citit scrisoarea aia mazgalita si fleoscotita si rosti:
"Cred ... nu stiu sigur ... doar cred ... s-ar putea sa nu fie adevarat, dar totusi cred ca stiu unde il putem gasi pe tata."
"Unde?" raspunsera Bella, Hahalina si outa in cor.
"Dean poate fi intr-un singur loc: in Padurea lui Dean!" zambi exagerant de exagerat Elizabeth.

[img(450px,250px):]http://i36.tinypic.com/2pzfwc3.jpg[/img]

Slytherin rullez!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Rapirea (in stil Hahalinesc) - by Elizabeth Swann - 15 Nov 2008, 13:51