Era o Primavara
|
15 Nov 2008, 21:14
|||
|
|||
Melodie creata de mine si de prietena mea
Era o primavara Cu soare, cu flori, Cu vanturi si ploi, C-un zambet, cu-o lacrima Atunci ai aparut in viata mea Mi-ai zambit, ti-am zambit Si-am stiut ca-n sfarsit Mi-am gasit jumatatea!!! Nu stiu ce sa fac, cum sa fac, Sunt indragostita, nu am cum sa scap!!! Un lucru e sigur, stiu bine: Tu insemni totul pentru mine! Nu stiu daca ar avea rost Sa iti spun ca te iubesc, poate ar iesi cam prost Un lucru e sigur, stiu bine: Tu insemni totul pentru mine! Era o primavara Atunci ai aparut in viata mea Nu stiu ce sa fac, cum sa fac, Sunt indragostita, nu am cum sa scap!!! Un lucru e sigur, stiu bine: Tu insemni totul pentru mine! Sunt atatea vorbe pe care as vrea sa ti le spun Cred ca ar fi bine sa incep chiar acum!!! Nu stiu ce sa fac, cum sa fac, Sunt indragostita, nu am cum sa scap!!! Un lucru e sigur, stiu bine: Tu insemni totul pentru mine! Nu stiu daca ar avea rost Sa iti spun ca te iubesc, poate ar iesi cam prost Un lucru e sigur, stiu bine, Tu insemni totul pentru mine, Tu insemni totul pentru mine! Tu insemni totul Pentru mine ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Era o Primavara - by Harry Stiker - 15 Nov 2008, 21:14
Re: Era o Primavara - by Stefanie A. Frauke - 15 Nov 2008, 21:17
Re: Era o Primavara - by Harry Stiker - 15 Nov 2008, 22:10
Re: Era o Primavara - by Charlotte Ambrosine - 16 Nov 2008, 13:46
Re: Era o Primavara - by Stefanie A. Frauke - 16 Nov 2008, 15:56
Re: Era o Primavara - by Kennya Allen - 16 Nov 2008, 15:58
Re: Era o Primavara - by Charlotte Ambrosine - 16 Nov 2008, 15:59
Re: Era o Primavara - by Harry Stiker - 16 Nov 2008, 16:00